2777
2789
desjan بنظرم دخمل نازه

مررررسی😍😍

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر دوست داری ؟🌷♥️

اره خیلی

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦
انشاءالله یه دخمل ناز سالم دوستداشتنی خدا جون بدهتون بده  چند هفته ایی؟

قربونت ممنون الان سیزده هفته و پنج روز 

قربونت ممنون الان سیزده هفته و پنج روز 

بسلامتی و روزهای خوب و خوش و بیاد ماندنی براتون ارزو میکنم 

میشه از علایم هاتون بگین 

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
بسلامتی و روزهای خوب و خوش و بیاد ماندنی براتون ارزو میکنم  میشه از علایم هاتون بگین

ممنون مهربون ☺️

از چیزای ترش و شور خوشم میاد ویار اصلی ام کباب گوسفندی بود هنوزم حالت تهوع دارم 

ممنون مهربون ☺️ از چیزای ترش و شور خوشم میاد ویار اصلی ام کباب گوسفندی بود هنوزم حالت تهوع دارم&nbs ...

خواهش میکنم 🌷

میدونید جنینتون کدوم سمت شکمتون بود این واقعا ثابت شدس اگه میشه بگین جنین تو سونو کدوم طرف شکمتون هست

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐
ممنونم 🌷 میدونید جنینتون کدوم سمت شکمتون بود این واقعا ثابت شدس اگه میشه بگین جنین تو سونو کدوم طر ...

تو سونو دستگاهو فقط سمت راست میچرخوند الانم فقط سمت راسته از اولم راست بود 

تو سونو دستگاهی فقط سمت راست میچرخوند الانم فقط سمت راسته از اولم راست بود 

انشاءالله هر جنسیتی از خدا میخایین بهتون بده ولی 80 درصد جنین پسر سمت راست رحم ادم باید برای هر دوش سپاسگزار باشه و سلامتیش رو از خدا بخاد 

انشاءالله هر جنسیتی از خدا میخایین بهتون بده ولی 80 درصد جنین پسر سمت راست رحم ادم باید برای هر دوش ...

من هرچی باشه فقط از خدامیخوام سالمو سلامت و صالح باشه من نه دخترشو دارم نه پسرشو عاشق هردو ام 

من هرچی باشه فقط از خدامیخوام سالمو سلامت و صالح باشه من نه دخترشو دارم نه پسرشو عاشق هردو ام 

احتمال داد دختر باشه 

انشاءالله حتما میام و جنسیتشو میگم الان تازه هفت هفته هستم شما علائمتون چی بود انگار غیر از ما کسی د ...

شور و ترشي دوست داشتم تهوع كم داشتم شبا حالت تهوع داشتم نه اينكه روم به ديوار بالا بيارم تنگي نفس شديد داشتم از مرغ بدم ميومد صورتم لاغر شده بود رشد موهاي پام كم شده بود