2777
2789
شوهرم چیده دلم نیومد تو ذوقش بزنم

برا عید جمعش کن بگو رفتم بالا دیدم وااااااای پر خاک شده بودن. بعدم خیلی لازمشون دارم اونجوری برام قابل استفاده نیستن😉

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا عید جمعش کن بگو رفتم بالا دیدم وااااااای پر خاک شده بودن. بعدم خیلی لازمشون دارم اونجوری برام قا ...

انشالله چشم

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

انشالله هم صاحب خونه بشن اون خونه ای دلشون میخواد . آمییییین.

استارتر ماشالله به اشپزخونت . ما مستاجریم اشپزخونه مون خیلی کوچیکه. همیشه ک و ن ها توش تصادف میکنن باید خودتو بزنی کنار تا یکی رد بشه. خانمها ببخشید اگه بی ادبی کردم خواستم به بهترین وجه  توصیف کنم...

لطفا برای ازدواج خواهرم و بهتر شدن وضعیت زندگیمون دعاکنید دوستای گلم.
انشالله هم صاحب خونه بشن اون خونه ای دلشون میخواد . آمییییین. استارتر ماشالله به اشپزخونت . ما مستا ...

🙊🙊🙊

خداپرسید میخوری یا میبری؛ومن گرسنه پاسخ دادم میخورم!چه میدانستم لذت ها را می برند،حسرتها را می خورند...؟

والادمنم تا چشمم به پرده خورد گفتم حال کامنتاروخوندم دیدم آشپزخونس😆😅😂

خداپرسید میخوری یا میبری؛ومن گرسنه پاسخ دادم میخورم!چه میدانستم لذت ها را می برند،حسرتها را می خورند...؟
چشه مگه پرده به این خوبی    

خیلی خوبه ولی نه برای آشپزخونه