همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️
به به، به سلامتی مبارکتون باشه،انشاالله همیشه توش جشن وشادی باشه،دعا کن ماهم بتوتیم خونه بخریم.
خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
ایشالله با دل خوش توش بشینین مبارکتون باشه آدم قدر اینجور خونه ها ک ذره ذره برا تکمیل شدنش صبر کرده و زحمت کشیده بیشتر میدونه تا خونه ای ک کلید میندارگزه و میگن اینم خونت من خودم آپارتمان نشینم شوهرم از قبل خریده بود الان فک میکنم هیچ زحمتی برا خونم نکشیدم یکم لذتش کمتره
مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
بنده ی خدا کلی خرج کرده خونه ساخته.کم کم همه چیزشو عوض میکنه
همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️♥️