2777
2789
عنوان

عجیب ترین‌و‌خنده دار ترین پست نی نی سایت😐😳

| مشاهده متن کامل بحث + 67208 بازدید | 829 پست
بچه ها یه همچین اتفاقی محل کار شوهرم میش اومده واقعا اما طرف شورت زنشو نپوشیده بوده انگار خانومه خیل ...

وای منم دوران دانشجویی تو ترمینال جنوب تهران تو سالن انتظار نشسته بودم سردم شد پالتومو از چمدون کشیدم بیرون یهو سوتینم پرت شد وسط همه مرداهم دیدن 😃🤣🤣😁😁

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قضیه این کامل چی بوده؟😁

خانومه میگفت به اندازه ی یه عدس کرم پودر زده.بعد شوهرش باهاش قهر کرده چون راضی نبوده وقتی میخوان برن بیرون کرم بزنه و ارایش کنه.

بعد دعواشون میشه چه دعوااایی.😄

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
یبارم یکی تاپیک زد گف ی جاری دارم همش.کلاس میذاره گف مهمونی بودیم برادرشوهرم ب جاریم گفته خیار بده ...

وااای خدااا قشنگ درکت میکنم منم همش دارم میخندم الکی،خیار اسپرت،خیار مجلسی،اخه مگه داااریم.

با اجازه استارتر.

خانمهای مشهدی بیان!#  

#‍مشهد،بلوار وکیل آباد،بین کوثر شمالی۴و۶پشت فضای سبزپلاک۲۲.

نمایشگاه نقاشی دوستمون# خانم الهه محمدی فر#  و‍ گروهشون ‍ ‍ ‍ 

‍ ‍ ساعت بازدید۵تا۱۰شب بازدید برای عموم رایگان.https://www.ninisite.com/user/289b6ecf-e4b7-4180-b592-187bba31c93e/sara0098

خوش بگذره😚😚😘

چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝

یکی تاپیک زده بود شوهراتون موهای اونجاتونو دوست دارن؟  

بعد یکیگفته بود آره عاشقشه اصن میشینه میبافه  یکی دیگه گفته بود خخخ بهش بگو افریقایی ببافه  

چه بگویم عزیز؟
اصلا يادم نيس..دو سه تا كامنت بالاتر يه خانم توضىح دادن

ممنونم عزیزم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

بحث شلغم هم خیلی بامزه بود 

یکی تاپیک‌ زده بود که عجیب ترین چیزی که‌ از خانواده شوهرتون دیدین چی بود ؟ 

یکی گفته بود اینکه شلغم و با نمک میخورن 

تا ۹۰ صفحه تو هر صفحه دو نفر بهش توپیده بودن که خب مگه شما با چی میخوریذ ؟؟ خب شلغم با نمک میخورن دیگه 

😂

بیچاره صدبار کفت غلط کردم بسه دیگه 

خیلی قدیمها یه کاربری تاپیک زده بود وقتی،یه آهن ربا به شکل مکعب میذاریم رو یه صفحه براده های آهن در حلقه هایی دورش جمع میشن و این نشانه ایست بر حقانیت کعبه و حج و...آقا من خدا زده هم گفتم این بیضی ها و دایره ها شکل دایمی میدان مغناطیسی هستن اون وسط به جای مکعب دسته بیل هم بذاری براده ها دورش گرد وامیستن...هیچی دیگه فحش باقیات و صالحات رو به من داد بعد هم گفت از نشونه های حقانیت اولیا و انبیا همین بس که با مُهر تربت امام اگر روی گوشی لمسی بکشی کار میکنه ...یعنی تربت به اندازه وجود انسان مهمه و اینا...منم گفتم خوب با موز و پرتقال هم روی گوشی لمسی بکشی کار میکنه... دیگه ایندفعه فحش ناجور بهم داد :/

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید