2777
2789
عنوان

امان از کپک😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 23 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یخچال ما فنش خراب شده بود خنک نمی کرد شما درجه یخچال رو کم کن دیدی خنک تر نشد ی تعمیرکار خبر کن مشک ...

دمای یخچال باید رو چند باشه 

آدم های عجیبی هستیم😟                       برای گناهای خودمون وکیل                        وبرای اشتباهات دیگران قاضی 😏😏
درجش مناسبه؟ مواد کمتری بگیر که خراب میشه. یه کپک زده بقیرو زود خراب می‌کنه

یخچالمو خوب تمیز کردم رب سالمم باکپک میوه همه چی روهم انداختم دور

حالا باز دو س روز پیش ی قوطی رب باز کردم امروز دیدم اونم کپک زده

آدم های عجیبی هستیم😟                       برای گناهای خودمون وکیل                        وبرای اشتباهات دیگران قاضی 😏😏
یخچالمو خوب تمیز کردم رب سالمم باکپک میوه همه چی روهم انداختم دور حالا باز دو س روز پیش ی قوطی رب ب ...

رب که باز می‌کنی باید هر روز همش بزنی یا روش روغن بریزی . کاملا طبیعیه کپک بزنه.

پرتقال یکیش از اول کپک داشته 

رب که باز می‌کنی باید هر روز همش بزنی یا روش روغن بریزی . کاملا طبیعیه کپک بزنه. پرتقال یکیش از اول ...

روغن مانع کپک زده میشه؟

ن پرتقالم کاملا سالم بودن 

اصن کلا همه چی زود کپک میزنه

روغن مانع کپک زده میشه؟ ن پرتقالم کاملا سالم بودن  اصن کلا همه چی زود کپک میزنه

آره رغم باعث میشه نذاره هوا به رب برسه.

میوهاتو بریز تو سبد بذار تو یخچال هر روز چک کن

آره رغم باعث میشه نذاره هوا به رب برسه. میوهاتو بریز تو سبد بذار تو یخچال هر روز چک کن

مرسی عزیزم