ترشی_لیته مدیر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 391 عنوان امان از کپک😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 23 پست بخدا اعصابم خورده تو این گرونی هرچی میخرم میذارم یخچال کپک میزنه بعد دوروزیخچالم مشکلش چیع ای خداااااا😭😭😫😫😫 آدم های عجیبی هستیم😟 برای گناهای خودمون وکیل وبرای اشتباهات دیگران قاضی 😏😏 1397/12/12 | 20:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترشی_لیته مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 391 امان از کتک !!!!!! خخخخ آدم های عجیبی هستیم😟 برای گناهای خودمون وکیل وبرای اشتباهات دیگران قاضی 😏😏
fatalaa عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 5603 ن سالمه نمیدونم چشه😔😔 درجش مناسبه؟مواد کمتری بگیر که خراب میشه. یه کپک زده بقیرو زود خراب میکنه
ترشی_لیته مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 391 یخچال ما فنش خراب شده بود خنک نمی کرد شما درجه یخچال رو کم کن دیدی خنک تر نشد ی تعمیرکار خبر کن مشک ... دمای یخچال باید رو چند باشه آدم های عجیبی هستیم😟 برای گناهای خودمون وکیل وبرای اشتباهات دیگران قاضی 😏😏
ترشی_لیته مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 391 درجش مناسبه؟ مواد کمتری بگیر که خراب میشه. یه کپک زده بقیرو زود خراب میکنه یخچالمو خوب تمیز کردم رب سالمم باکپک میوه همه چی روهم انداختم دورحالا باز دو س روز پیش ی قوطی رب باز کردم امروز دیدم اونم کپک زده آدم های عجیبی هستیم😟 برای گناهای خودمون وکیل وبرای اشتباهات دیگران قاضی 😏😏
fatalaa عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 5603 یخچالمو خوب تمیز کردم رب سالمم باکپک میوه همه چی روهم انداختم دور حالا باز دو س روز پیش ی قوطی رب ب ... رب که باز میکنی باید هر روز همش بزنی یا روش روغن بریزی . کاملا طبیعیه کپک بزنه.پرتقال یکیش از اول کپک داشته
ترشی_لیته مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 391 رب که باز میکنی باید هر روز همش بزنی یا روش روغن بریزی . کاملا طبیعیه کپک بزنه. پرتقال یکیش از اول ... روغن مانع کپک زده میشه؟ن پرتقالم کاملا سالم بودن اصن کلا همه چی زود کپک میزنه آدم های عجیبی هستیم😟 برای گناهای خودمون وکیل وبرای اشتباهات دیگران قاضی 😏😏
fatalaa عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 5603 روغن مانع کپک زده میشه؟ ن پرتقالم کاملا سالم بودن اصن کلا همه چی زود کپک میزنه آره رغم باعث میشه نذاره هوا به رب برسه.میوهاتو بریز تو سبد بذار تو یخچال هر روز چک کن
ترشی_لیته مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 391 آره رغم باعث میشه نذاره هوا به رب برسه. میوهاتو بریز تو سبد بذار تو یخچال هر روز چک کن مرسی عزیزم آدم های عجیبی هستیم😟 برای گناهای خودمون وکیل وبرای اشتباهات دیگران قاضی 😏😏
یاسی_ناز1 عضویت: 1396/03/16 تعداد پست: 193 مشکل از یخچاله.فقط مراقب باش کپک نخوری سمه سرطان زاس هرچی کپک میزنه سریع بریز دور کع بقیه کپک نزنن