بگو هر بچهای متفاوته با بچههای دیگه و نمیشه مقایسه کرد. خودت هم باور داشته باش به این حرف که دیگه انقدر برات مهم نباشه. اهمیت نده. مردم همیشه حرف میزنن.
اره تادلت بخواددخترمن با دختر جاریم وپسرخواهرشوهرم توی یکسال دنیااومدن دخترمن بزرگتره اونا هرکدوم چهرماه و پنج ماه کوچکترن ازدخترم...... سرراه رفتن چهار دست وپا و سینه خیز و همه چی مقایسه میکردن .... مادرشوهرم به دخترم میگفت تنبل..... بعددید اونااز دخترمنم دیرترراه افتادن ساکت شد... دخترمن سیزده ماو نیم راه افتاد دخترجاریم 17ماهگی پسرخواهرشوهرمم مثل دخترم ..... اینقدبدم میومد الان دیگه هرچی بگه برام مهم نیست خودمومیزنم به نشنیدن
شوهرخواهرشوهرم قدش نزدیک 190 هست و هیکلیه! شوهرم 175 و معمولی! پسرخواهرشوهرم نزدیک یه سال از پسرم بزرگتره و هیکل و قدش قراره مثل باباش باشه دیگه! همه پسر من رو با اون مقایسه میکنن و میگن این چقد کوچیکه و ریزه و لاغره و بهش برس و غذا بده و اینا!!!!! صدبارم گفتم بچه به بابای خودش قراره بره نه بابای یکی دیگه بازم تکرار میکنن😤😥😩
کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
هر چی گفت بگو اتفاقا بردمش دکتر گفته همه چیزش عالیه حتی جلوتر از بقیه هست
✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️ ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست! ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست! 🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد! 💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است! ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌 ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴 ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید … سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم