2789
آره ٩ تا ٦ تاشو خوردم ،٣ تا هم گذاشتم داخل وايي طوري بود كه به شوهرم گفتم دفعه بعد بچه بمونه سزارين ...

چند وقتت بود عزیزم

تااا میتونین ریپلی کنید پستامو بـــســـی خوشــــحال میـــشم لایکم نکــنید  واسه زندگیمم یه صلوات مهمونم کنید مرسی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بمن گفت نیم ساعت ک شد بعد زیر زبونت بزار واژن بعدش دوباره زبوم بعد باز واژن چهارتا قرصه 

تااا میتونین ریپلی کنید پستامو بـــســـی خوشــــحال میـــشم لایکم نکــنید  واسه زندگیمم یه صلوات مهمونم کنید مرسی 

اینم بگم درد زیاد داره ولی وفتی دفع مبشه دردت می‌خوابه، من تجربه اشو دارم خیلییی بدهه بذترین روز زندگیم بود نهذبه خاطر دردش،. سوزش دلم از افتادن بچم بیشتر از دردی بوذ که میکشیدم 

بله طبق دستور دکتر، بچه مشکل داشته باشه بابد قرص بخوری بندازی ولی اگه سالمه اینکارو نکن که پشیمون می ...

نه عزیزم مگه مرض دارم بعد ۶سال بچه دارشدم دیروز دکترگفت احتمال سندروم دان هست ودی دکترم میگه نه مشکلی دارین نه سنت زیاده احتمالا اشتباه شده یه جای دیگه انجام بده هرجا هم میرم انجام نمیدن که مسئولیت داره ازدیروز من و شوهرم خواب و خوراک نداریم اینقد گریه کردم که حد و حساب ندارم دعا کنین توروخدا اشتباه شده باش دارم دق میکنم 

اینم بگم درد زیاد داره ولی وفتی دفع مبشه دردت می‌خوابه، من تجربه اشو دارم خیلییی بدهه بذترین روز زند ...

میشه بیای خاص پیام بدی شمارتو بدی توروخدا ابجی من هیچکیو ندارم خواهزم ندارم هیچکیم نمیخام بفهمه میشه راهممایم کنی الان خوردم یکی اولیش زیر زبونم حالت تهوع دارم 

نه عزیزم مگه مرض دارم بعد ۶سال بچه دارشدم دیروز دکترگفت احتمال سندروم دان هست ودی دکترم میگه نه مشکل ...

تهرانی اگه تهرانی یه ادرس میدم برو پیش دکترش اون تشخیصش عالیه، من حامله بودم یه دختره تو مطب بخ من ادرس. یه دکتر داد گفت همه به من میگفتن بچم سندرم داون باید بندازمش پیش این دکتر رفته بود گغته بود اشتباه تشخبص دادن مشکلی نداره بچت، بچش الان 1ساله به دنیا اومدهذبوذ و خیلی ناز بوذ،، اگه دوست داشتی بگو شمارشو پیدا کنم بهت بدم

نه عزیزم مگه مرض دارم بعد ۶سال بچه دارشدم دیروز دکترگفت احتمال سندروم دان هست ودی دکترم میگه نه مشکل ...

آمینوسنتز، cvs، سل فری، کدوم رو انجام دادید؟ با چه درصد احتمالی گفتن سندروم داره؟

تهرانی اگه تهرانی یه ادرس میدم برو پیش دکترش اون تشخیصش عالیه، من حامله بودم یه دختره تو مطب بخ من ا ...

نه عزیزم تهران نیستم رشت هستم الان یه آدرس دیگ دارم میرم ببینم این چی میگه اگ بشه شمارشومیگیرم ازت