2777
2789
الان اومدم طبقه ی خودمون، نه چه بی احترامی، تازه بهش یاد دادم اونم میره اینستا و.... هر چی به نظرش ق ...

😆😆مال ما زیاد گرم نمیگیره ولی باپدرشوهر میحرفیم قشنگ

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ايول #نه_به_خونه_تكوني #نه_به_ني_ني_سايت نه.ب.جوگیری😂#  

نه# به نی نی سایت رو دوست دارم ولی لامصب نمیشه تاگوشی میاد دستم میام اینجا😣😣😣🤐

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
نه# به نی نی سایت رو دوست دارم ولی لامصب نمیشه تاگوشی میاد دستم میام اینجا😣😣😣🤐

من همين روزاس ك بگم بتركونن كاربريمو

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
الان حوصلم سررفته خوووو زدی منشنم کن

بلد نیستم منشن کنم😀

عجب دنیاییه یه گوشش جای خندست یه گوشش جای گریه....آدم نمیدونه چی بسازه چی برقصه ...کی راست میگه کی دروغ چکار بی عیب ونقصه....
همه کدبانوا جمعن😐😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

محض رضاي خدا يكي نيومد بگه من خونم برق ميزنه يه كمد و ميريزم بيرون همون موقع جمع ميكنم

اصلا سمت گوشي نميام😂😂😂

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
من همين روزاس ك بگم بتركونن كاربريمو

منم قبلا اینکارو کردم ولی باز یک کاربری دیگه درست کردم،لهنت به من😭😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
یا تاپیک خاطره های شب های چیزشون....۱۸+که خنده داربود

اینو سریع تعطیل میکنن 😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز