2777
2789
من خونه رو ريختم بهم حالا پشيمونم چه دردي بود واقعا؟!

منم وقتی کمدمو مرتب میکنم همینجوری میشم‌😂یه تریلی لباس میریزم زمین اخرش حال ندارم جمع وجورشون کنم

عجب دنیاییه یه گوشش جای خندست یه گوشش جای گریه....آدم نمیدونه چی بسازه چی برقصه ...کی راست میگه کی دروغ چکار بی عیب ونقصه....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خونه رو ريختم بهم حالا پشيمونم چه دردي بود واقعا؟!

منم از2شنبه هفته پیش خونه تکونی شروع کردم هنوز تموم نشده.

نه# به_خونه_تکونی😌

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
اون بدبخت نشسته داره تحویلت میگیره وباهات حرف میزنه وتو اومدی نی نی سایت ؟؟؟؟؟؟یه کم بی احترامی نیست ...

الان اومدم طبقه ی خودمون، نه چه بی احترامی، تازه بهش یاد دادم اونم میره اینستا و.... هر چی به نظرش قشنگ بیاد به منم نشون میده

نه# کمشه باید امسال فحش بدیم😂

موافقم😭

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
منم از2شنبه هفته پیش خونه تکونی شروع کردم هنوز تموم نشده. نه# به_خونه_تکونی😌

ايول

#نه_به_خونه_تكوني

#نه_به_ني_ني_سايت

نه.ب.جوگیری😂#  

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
هرررچی باحال باشه. عکس بازی مثلن خوبه همه میان نمدونم دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه

فعلا میخوام برم پیاده روی امشب یه تاپیک خنده دار میزنم بیاین همتون

عجب دنیاییه یه گوشش جای خندست یه گوشش جای گریه....آدم نمیدونه چی بسازه چی برقصه ...کی راست میگه کی دروغ چکار بی عیب ونقصه....
نه# کمشه باید امسال فحش بدیم😂

دقيقااااا

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز