2789

رهام

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رُهام

دو تا پسر داشتم گفتم یک دختر هم داشته باشم. اما علیرغم تلاشها و هزینه های فراوان سومی هم پسر شد. سه تا گل پسر دارم شکر خدا. عاشقشونم عاشققققق. ولی هنوزم دلم دختر میخاد. دل شوهرم هم دختر میخاد. بخاطر مشکلی که دارم، دیگه نمیتونم بچه دار بشم. رفتم بهزیستی رفتم کمیته امداد شاید بتونم دختر یتیمی پیدا کنم و مادرش بشم ولی قسمتم نشد. کارم شده گریه و دعا. ترو خدا هرجای ایران اگر دختر بچه یتیمی میشناسین که میتونه دخترم بشه بهم معرفی کنید. بخاطرش هرکاری میکنم. 
هفت ماهشه

آخخخ😍آلاه ساخلاسین😘اسم یه بازیکن ترکیه ای هس ایلحان مانسیز ☺من از اون برداشتم و اینکه اسم یه نویسنده بزرگیه 😊

حایات آغلاتدی منی 😢یئنه ده من گولورم😁😂🤣
آخخخ😍آلاه ساخلاسین😘اسم یه بازیکن ترکیه ای هس ایلحان مانسیز ☺من از اون برداشتم و اینکه اسم یه نویسن ...

اره ماهم خیلی گشتیم تا یه اسم با معنی ترکی پیدا کردیم ولی ثبت احوال حسابی اذیتمون کرد تا اینکه موفق شدیم بگیریم

خدایا مواظب عشقام باش 💖💖👼👨‍💼
اره ماهم خیلی گشتیم تا یه اسم با معنی ترکی پیدا کردیم ولی ثبت احوال حسابی اذیتمون کرد تا اینکه موفق ...

ینی ثبت احوال اذیت میشیم؟اسم خودم سولمازه تایماز هم به اسم خودم میاد و معنیشم استوار و پابرجاس اونم از گزینه هامونه ولی ایحلحانو بیشتر دوس داریم😍

ینی ثبت احوال اذیت میشیم؟اسم خودم سولمازه تایماز هم به اسم خودم میاد و معنیشم استوار و پابرجاس اونم ...

ما تبریزیم .اسم رو فرستادن تهران برا تائید ۵ روز بعدش تائید شد و شناسنامه دادن .شوهرم میگفت یا ایلحان یا هیچی .بچه خودمه دوست دارم اسمشو ایلحان بزارم .😂😂😂

خدایا مواظب عشقام باش 💖💖👼👨‍💼
ما تبریزیم .اسم رو فرستادن تهران برا تائید ۵ روز بعدش تائید شد و شناسنامه دادن .شوهرم میگفت یا ایلحا ...

اسم دخترمو شوهرم گذاشته اسم پسرمو هم قراره من بزارم خیلی سخته واقعا😑متاسفانه گیر میدن به اسمای ترکی😟