2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچ دارویی نخوردم واسه منظم شدن فقط این ماه لتروزول خوردم

منم دو دوره لتروزل خوردم اما نتیجه نگرفتم 

البته من شوهرم دوماه پیش ازمایش داد کم تحرکی داشت دارو میخوره اما نمیدونم توی این دو ماه بهتر شده یا نه دیگه هم نمیره ازمایش بده

خدایا شکرت
منظورم اینه تو 5 دقیقه دوخط شد

اره تو 5 دقیقه 2 خط شد. البته روز قبل از پری هم زدم. 20 دقیقه طول کشید تا یه حاله خیلی کم رنگ انداخت. چون رو بیبی نوشته بود تا 5 دقیقه معتبره برا همین به اون بیبی اهمیت ندادم و فکر کردم باردار نیستم. اما روز بعد پری تو 5 دقیقه حاله انداخت

آره حتی تو عکس هم معلومه دیشب گذاشتم همه دیدن خطشو تازه باز تو عکس واضح نبودم خود بی بی قشنگ معلوم ب ...

بازم فردا پس فردا امتحان کن اگه همون لحظه ۵ دقیقه اول افتاد بارداری چون hcgهرروز بالاتر میره

بازم فردا پس فردا امتحان کن اگه همون لحظه ۵ دقیقه اول افتاد بارداری چون hcgهرروز بالاتر میره

امروز زنگ زدم به آزمایشگاه گفت ممکنه بتات پایینه تو ادرار گفت الان تو خون معلومه منم آزمایش دادم ساعت 4 میفهمم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز