2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه و خصوصی

| مشاهده متن کامل بحث + 82290 بازدید | 16022 پست
لک دیدم بستری شدم لک بینیم خوب شد اومدن مرخصم کنن ضربان قلب بچه رفت بالا اومدن ببرن اتاق عمل سز کنن ...

ای جانم به سلامتی. طبیعی زایمان کردی؟

❤ بچه دارشدن مثل یک جادوست.مثل افسانه ای شیرین و عجیب وغریب که سخت میشد باورش کرد. آخرچطور میشود یک دفعه مادرشد. ❤ همین که اولین بار نقطه ای تپنده را نشانت میدهند ومیگویند این بچه شماست،همه چیز تغییر میکند. دستت را میگذاری روی شکمت وحس میکنی ازهمین حالا بایدقوی تر باشی. باید محافظت کنی ازاین نقطه تپنده کوچک. باید حامی اش باشی،همراهش باشی. ❤ شروع به تکان خوردن که میکند فکرمیکنی دیگر خودت نیستی ، دیگر پاهایت روی زمین نیست، لذتی وجودت را میگیرد که با کمتر چیزی قابل قیاس است. ❤ با گدذشت هر روز و هرماه چقدر عاشق تر میشوی.چقدر قلبت میتپد برایش. برای اویی که هیچ نمیدانی چه شکلی خواهد بود. چشم هایش، دهانش، انگشت هایش. ❤ از همین روزهاست که نگرانش میشوی که چرا تکان نمیخورد، چرا نمیچرخد، چرا با لگدهایش نمیگوید من اینجام. ❤ بارداری مثل یک جورجادوست جادویی که همه چیز راتغییر میدهد جادویی که تورا تغییرمیدهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض میکند. ❤ بعد از این کسی هست که تورا مادر صدا خواهد کرد.....❤❤❤❤    ❤❤❤خدایاشکرت❤❤❤
من میدونستم اون موقه که هستی زایمان کرد دو سه روز ازش خبری نبود همه نگران بودیم سمیرا اومد گفت چیه ...

چقد اینجا همه چی به همه برمیخوره ما به خاطر اینکه یهو سوالای فوری درمورد بچه برامون پیش میومد تو تل باهم در ارتباط بودیم که بتونیم زود جواب همدیگرو بدیم اینجا که ملوم نیس کی کسی آنلاین شه جواب آدمو بده . چقد من سادم که میومدم بهتون خبر میدادم از نگرانی در بیاید.باشه اگه ناراحتید همون دالیرم دگ نمیام بکنم. راستی اینم بگم که من تو اینستا مائده و پرستو رو دارم یه وقت بعدا از کسی نشنوید ناراحت بشید.

❤ بچه دارشدن مثل یک جادوست.مثل افسانه ای شیرین و عجیب وغریب که سخت میشد باورش کرد. آخرچطور میشود یک دفعه مادرشد. ❤ همین که اولین بار نقطه ای تپنده را نشانت میدهند ومیگویند این بچه شماست،همه چیز تغییر میکند. دستت را میگذاری روی شکمت وحس میکنی ازهمین حالا بایدقوی تر باشی. باید محافظت کنی ازاین نقطه تپنده کوچک. باید حامی اش باشی،همراهش باشی. ❤ شروع به تکان خوردن که میکند فکرمیکنی دیگر خودت نیستی ، دیگر پاهایت روی زمین نیست، لذتی وجودت را میگیرد که با کمتر چیزی قابل قیاس است. ❤ با گدذشت هر روز و هرماه چقدر عاشق تر میشوی.چقدر قلبت میتپد برایش. برای اویی که هیچ نمیدانی چه شکلی خواهد بود. چشم هایش، دهانش، انگشت هایش. ❤ از همین روزهاست که نگرانش میشوی که چرا تکان نمیخورد، چرا نمیچرخد، چرا با لگدهایش نمیگوید من اینجام. ❤ بارداری مثل یک جورجادوست جادویی که همه چیز راتغییر میدهد جادویی که تورا تغییرمیدهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض میکند. ❤ بعد از این کسی هست که تورا مادر صدا خواهد کرد.....❤❤❤❤    ❤❤❤خدایاشکرت❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خیلی ناراحت شدم انشاالله زود خوب میشه و برمیگردید خونه میترا جون حتما براش عقیقه کن،خیلی تاث ...

دوباره آبانو بردم دكتر 

وزن خيلي كم اضافه كرده😔😔😔

كلييييي هم دارو داد همه ضد اسيد گفت ٢ روز بده ببينيم چه تغييري ميكنه!

بحث گروه و اینا نیس درسته پیشنهاد دادن استقبال نشد رفتن قایمکی زدن این همه مدتم اصلا نمیگفتن ما گر ...

جیگرتو

آره بابا بیخیال

الان دغدغه هامونم با هم فرق داره خب

بیا از همین حالا کمپین بزنیم

نه_به_چس_ناله#  ‍ ‍ 😄😐

من خسته نشدم بقیه رو نمیدونم از تاخیر خودم خسته شدم دلسرد شدم ولی از ناله های تو نه واس تو ته ته ...

میفهمم حالتو

خستگی هم داره

غصه خوردنم داله

حس افسردگی ک دیگه رو شاخمونه😥

ولی نگار به نظرت ما به این حال بدمون ادامه بدیم جز اینکه شرایط بدتر بشه حاصل دیگه ای هم داره؟!

بیا یه جوری حال خودمون رو خوب کنیم

ایده ای داری بگو

ایده داشتم میگم 😣

وای الان توی مهمونی دخترعموم چهارسالشه جلو همه گفت تو حالا دیگه نمی‌خوای بچه بیاری🙁😒😔😒😒😒

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
وای الان توی مهمونی دخترعموم چهارسالشه جلو همه گفت تو حالا دیگه نمی‌خوای بچه بیاری🙁😒😔😒😒😒

ببرش یه جا که کسی نبینه یه گاز به دستش بگیر

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
دوباره آبانو بردم دكتر  وزن خيلي كم اضافه كرده😔😔😔 كلييييي هم دارو داد همه ضد اسيد گفت ٢ رو ...

ای بابا

دارو رو دادی؟تغییری کرد؟؟

هستی نازنین جدیدا شبا پدری از من در میاره برا خوابیدنش که نگو،یعنی دوساعت تموم باید تمام روشهای ممکن رو برای خوابوندنش اجرا کنم تا بلاخره بخوابه،تا خوابشم نبره همش داره گریه میکنه

لک دیدم بستری شدم لک بینیم خوب شد اومدن مرخصم کنن ضربان قلب بچه رفت بالا اومدن ببرن اتاق عمل سز کنن ...

بسلامتی عزیزم،مبارک باشه قدم گل پسرت🌹⚘🌷

عزیزم مبارکه قدم آقا محمد طاها کوچولو .خدا حفظش کنه تورو برااون ❤اونم برا تو...

چه خوب  که تا 4سانت بدون درد باز شدی ...من تو یک سانت جیغ میکشیدم که نگو😑

خوشبحالت ...زیاد ننشین تا بخیه هات باز نشه ..من نشستم باز شد.

مادر که میشوی تمام زندگیت میشوددعاو التماس وخواهش از خدا برای عاقبت بخیرشدن   فرزندت🍃 بهترین هدیه برایت میشود سلامتی جسم و روح بچه ات🍃 بیشتر فکر میکنی به مادرت......مادربزرگت....مادرمادربزرگت ..اینکه آنها چه سختی ها کشیده اندو چه آرزوهایی داشتند🍃 غم،اندوه و شادی ات هم رنگ دیگری میگیرد و همه آنها گره میخورد به حال فرزندت🍃 تمام کوه های عالم برسرت خراب میشود وقتی به اندازه نیش سوزنی در پای فرزندت میرود🍃صبور میشوی وباحوصله ،انگار نه انگار که تاهمین دیروز بی حوصله ترین آدم روی زمین بودی🍃خوابت هم با خواب فرزندت تنظیم میشود انگار نه انگارکه تا همین دیروزخوابت از خواب زمستانی خرس هاهم سنگین تر بود    🍃ذوق زده ترین انسان دنیا میشوی با هر کار عادی فرزندت 🍃 دل نگران تمام مادرهای زجر کشیده دنیامیشوی غبطه میخوری به آنها که فرزندشان رادرراه خدا دادند   🍃نگاهت هم مادرانه میشود عمیق،دقیق،عاشق و اشکبار 🍃دلت تنگ میشود برای مادرت و روزهایی که یادت نمی آید در دلش چه هاگذشته⛄💛❤    
من میدونستم اون موقه که هستی زایمان کرد دو سه روز ازش خبری نبود همه نگران بودیم سمیرا اومد گفت چیه ...

بیخیال نگار

خودتو ناراحت نکن🌹