2777
2789
اون دست خودته ولی بگی پولمویه جامیخوام بهتره مثلا باماهی50تومن وسالی 10درصدبره روش یه چیزی حول وهوش ...

یعنی همون۳۰سال دیگه باید بگم پولو چطور میخوام؟

اتفاقا اگه بیمه ش کنن ماهی۱۰۰میدم با۱۰درصد افزایش‌

خانمی شمابیمه عمر30ساله میگیری ولی ازپایان سال دوم دست بازه ک خودتوبازخریدکنی بیمه بلندمدت بهتره ا ...

بع شیش ماه میتونی بازخرید کنی اولش یکم از پولت بیمه برمیداره از سال شیشم کل پولت میره به حساب خودت وهیچی کم نمیشه سودم بهش اضافه میشه ولی باز خرید نکنی بهتره میتونی وام برداری بااین سرمایت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی همون۳۰سال دیگه باید بگم پولو چطور میخوام؟ اتفاقا اگه بیمه ش کنن ماهی۱۰۰میدم با۱۰درصد افزایش‌

اولش ک میری بیمه کنی بگوبرات بزنه یه جاپولتومیخوای بعدپایان مدت بیمه نامه میتونی بگی برات ماه به ماه بدن یایک جا

ولی یک جابهتره

من به کم ازتوراضی نمیشم
میگم که من اینجوری راحتم بعضی موقع ها ک سیستممون داره بیمه صادرمیکنه برای اینکه مشتری معطل نشه زودی ...

چه خوووووب

من امروز بعدظهر قراره خودم تنها برم دفتر بدون اون خانمه ولی صاحبکاره میاد کارمو ببینه استرس دارم

بع شیش ماه میتونی بازخرید کنی اولش یکم از پولت بیمه برمیداره از سال شیشم کل پولت میره به حساب خودت و ...

خانمی تادوسال نمیتونی بازخریدکنی اگه قبل این پشیمون شی چیزی دستونمیگیره چون هزینه های بیمه گری ازش کثرمیشه

من به کم ازتوراضی نمیشم
چه خوووووب من امروز بعدظهر قراره خودم تنها برم دفتر بدون اون خانمه ولی صاحبکاره میاد کارمو ببینه اس ...

استرس نداشتهباش اصلا

من اولای کارم موقع خوابهمش خواب بیمه میدیدم  

من به کم ازتوراضی نمیشم