2789
عنوان

کسی بیداره؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 27 پست
اینکه نفرین نیست واگذار کردن به خدا همین بخدا بسپر نفرین نکن خدا جای حق نشسته تو کاسش میذاره

قلبم تند تند میزنه نمیتونم بخوابم فردا باید برم باز😢😢

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر کاری گفت انجام بده بدون چونه چرا خودش آخر خسته میشه حساس شده بهت

چرا حساس بشه؟؟اوایل کارم خیلی خوب نبود مدتیه راه افتادم سر زبونا افتاده نیرو عالی هست گیسو خانم از طرفی شل بزنم میگن خوب نیستی تلاشتو بیشتر کن...بقیه طرحیارو هواشونو داره برای من سی ساعت بیشتر از موظفیم گذاشته برای اونا ده ساعت کمتر

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
قلبم تند تند میزنه نمیتونم بخوابم فردا باید برم باز😢😢

ای بابا عزیزم قدر کارتون بدون

یکی از بیکاری میناله یکی از کار

سعی کن با دید خوب نگاه کنی تا لذت ببری از کار

دیگه رشته پرستاری و دکتری شیفت شب داره باید کنتر بیای باهاش

شایدم دوست داره سخت میگیره بهت که خبره بشی 

مخم نمیکشه والا چی بگم!!!خدا خودش بهم نیرو بده...همش برمیگرده میگه گیسو خیلی کارش خوبه توانشو داره منم میگم خب خسته کننده هم هست...میخوام جوری جواب بدم فک نکنه میتونه همش شیفت بذاری از طرفی فک نکنه نمیتونم و از پس کار برنمیام...یه دفعه ازش پرسیدم موظفیم چقدره گفت فلان قدر ساعت گفتم آها... فک نکنم اونقد فهمشو داشته باشه غیرمستقیم بهش گفتم کلی بیشتر از حقم میذاری

باور کن همه جا ازین بیعدالتیا هست .اول سعی کن خونسردیتو حفظ کنی بعدا میتونی در آرامش یه راه حل براش پیدا کنی . اما مطمئن باش همه چی درست میشه با تمام وجودت توکل کن به خدا

با اینهمه مهر و مهربانی  دل میدهدت که خشم رانی؟ (مولانا)
باور کن همه جا ازین بیعدالتیا هست .اول سعی کن خونسردیتو حفظ کنی بعدا میتونی در آرامش یه راه حل براش ...

خدا همیشه حواسش بهم بوده میسپرمش به خودش...