2777
2789
عنوان

راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 34 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

لیزر واسه موهای زخیم و زبر خیلی خوب جواب میده  ولی موهای نرم و نازک یا کرک مانند اصلا اثر ندار ...

ن موهام همچین کرکی هم نیس،ولی خیلی ضخیم و تیره هم نیس،معمولیه.

راستش منم پاهامو و بیکینی زیر بغلو لیزر کردم قبلش زیاد تحقیق کردم.اما برای صورت یکم ریسکش بالاست چون اولا موهای صورت هورمونیه و احتمال اینکه برگرده هس...

دوماچون موهای صورت معمولا نازک و کرکیه و در طی فرایند لیزر مجبوری همش تیغ بزنی ممکنه موها درشت تر بشه براثر تیغ مداوم.

و من خیلیا رو دیدم ک از لیزر صورت نتیجه نگرفتن یا حتی بعد چن جلسه نتیجه عکس داده ینی یه جای دیگه صورتشون پرمو تر شده...

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
راستش منم پاهامو و بیکینی زیر بغلو لیزر کردم قبلش زیاد تحقیق کردم.اما برای صورت یکم ریسکش بالاست چون ...

اره راستیش همین چیزا یکم دودل میکنه ادمو.اگ‌میدونستم قطعی و تضمینیه مشکلی نبود.بقول شما ریسکش بالاس.اومدو بدتر شد😑

اسی حتما یه جلسه مشاوره برو اول.اگه موهات نرم و نازکه لیزر بدترش میکنه.ولی اگه سیاه و ضخیمه عالی میش ...

حق باشماس،مشاوره خوبه.برم ببینم نظر خودشون چیه،شاید واقعا خوب نباشه برام

اسی حتما یه جلسه مشاوره برو اول.اگه موهات نرم و نازکه لیزر بدترش میکنه.ولی اگه سیاه و ضخیمه عالی میش ...

اره دیگ منم همینو میگم موهای صورت قطعا ضخیم نیس مث بقیه ی بدن...

من ک ترجیح دادم صورتمو بیخیال شم الان بیکینی زیر بغلم چون موهاش ضخیم بوده عالی جواب داده با ۲ جلسه لیزر کچلی گرفته...

خخخخخ

ولی پام زیاد نه

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰