بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم تو صورتم از بچگی داشتم سرما میخورم ولرم میکنه درد میاد،همیشه یه دونه کوچولو داخل صورتم حس میکنم اینم بگم توقع نداشته باش کامل خوب بشه غده لنفاویه دیگه از بین نمیره که، همه دارن اصلا بد نیست فقط دستکاریش نکن بهش دست نزن که ورم میکنه درد میاد
ن اصلا نترس من پارسال زيربغلم غده لنفاويش باد كرده بود و درد ميكرد پشت گردنمم اندازه ي يه نخود باد داشت انتي بيوتيك داد خود ب خود رفتن اگه درد نباشه نشونه ي خوبي نيس تو بدنت عفونت بوده ك ريخته نو لنفت
هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد: روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد. 💜💜💜 (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
من دردش تا تو دستمم میزنه شما هم اطرافش درد میکرد یا فقط خودغدده درد داشت؟؟
من نميتونستم دستم و كامل باز و بسته كنم خيلي درد بدي داشت
هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد: روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد. 💜💜💜 (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
من دردش تا تو دستمم میزنه شما هم اطرافش درد میکرد یا فقط خودغدده درد داشت؟؟
دكتر ب من گفت ممكنه موقع اصلاح بدنت يا اينكه جاييت زخمي شده عفونت رفته تو غده ي لنفاويت حساس شذه بعد انتي بيوتيكاي قوي زد گفت اگه تغييري نكرزي دوباره بيا