2777
2789
من ماست

وای من جوش نداشتم خیرسرم تو اینستا یادگرفتم ماست و عسل و زردچوبه و لیموترش قاطی کردم زدم ازاون لحظه جوش دراوردم 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من جوش نداشتم خیرسرم تو اینستا یادگرفتم ماست و عسل و زردچوبه و لیموترش قاطی کردم زدم ازاون لحظه ...

ای واایی🙊 حتما به پوستتون نساخته ولی تنها چیزی که روی پوست من تاثیر مثبت داشته همین بوده خدا رو شکر😆🙄

💙صدا کن مرا... 
ژل چی میشه اسمشو بگی   واینکه لاغر یا چاق بودین چو ن بسته به وزن دوره درمان فرق داره

عزیزم من دکتر بر اساس وزن نداد.ژل دیفرین میزنم.ولی اگه هنوز جوش میزنی نباید دوره درمانی رو تموم کنخ

ای واایی🙊 حتما به پوستتون نساخته ولی تنها چیزی که روی پوست من تاثیر مثبت داشته همین بوده خدا رو شکر ...

شاید چون شما زهرای ابی هستی من زهرای صورتی 😂منم زهرام متولد چه سالی عزیزم

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
عزیزم من دکتر بر اساس وزن نداد.ژل دیفرین میزنم.ولی اگه هنوز جوش میزنی نباید دوره درمانی رو تموم کنخ

۱۳ماه دارو خوردم الان بعداز چند ماه داره دوباره جوش میزنه ولی درحد یکی یا دوتا کوچیک

I am nurse
تموم جوش ها از بین میره.ولی موارد استفاده برای جوش شدید هس

من بچه شیر میدم میتونم بخورم از عطاری بخرم یاداروخونه من جوش یکی دوتادارم زیاد نیست

ای جونممم آخییی😃😃😄😁😍 من متولد دی ماه ۷۵ هستم زهرای صورتی عزیز😚💟💙

منم شهریور ۷۷ 😍😍😍😍چقد حس خوبی به هم نامم دارم من بینهایت عاشق اسمم 

من بچه شیر میدم میتونم بخورم از عطاری بخرم یاداروخونه من جوش یکی دوتادارم زیاد نیست

ن اصلا نباید بخوری بچه شیر میدی.گفتم که قرص خیلییییی قوی و خطرناکی هس فقط ی صفحه عوارض داره که باید قطعا زیر نظر دکتر متخصص مصرف شه اونم برای جوشای خیلی بدجور