2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باورت میشه با ی حرکت امروز یکی که زیاد مثلا به دخترا رو نمیده اومد دنبالم؟ولی من بدم اومد ازش با این ...

چه جرکتی   

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

بگو خب

دقیقا مثل خودش برخورد میکنم.البته واقعا هم ی کم مغرورم.اصلا دلم نمیخواد کسی دنبالم بیاد و اگر بیاد ازش متنفر میشم.معمولا پسرای خوش قیافه و پولدار مغرور میشن البته به استثنای داداش من که هرکی ازجلوش رد میشه عاشقش میشه😂😂😂😂😂بخاطره این موقعیتشون خیلی دخترا وخانوما خودنمایی میکنن واسشون.

مثلا من از ی طلا فروشه خوشم اومده بود.چندبار به بهونه خرید رفتم تو مغازش.آمارمیدادا ولی غرورش نمیذاشت راحت باشه.شمارش رو داد و کلی منو امتحان کرد.ی روز میگفت من زن دارم ی روز میگفت از زنای آهن پرست متنفرم ی روز میگفت من زن داشتم قبلا.روزی که اولین قرار بیرون رو گذاشتیم زنگ زد گفت کجایی گفتم فلان جا گفت منم دارم میرسم با ی پرشیای مشکی گفتم باشه.چنددقیقه دیگه دیدم با ی تویوتا لندکروز اومد.گفتم پس میگفتی پرشیا.گفت شرایط ایجاب میکرد که دروغ بگم.البته بعدها ماشین خودمو دیدو بابامو شناخت دیگه بیشتر بهم نزدیک میشد که این نزدیکیش دلمو زد

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
خب چگونه 

والا من تو بیمارستان آشنا شدم باهاش تو مدت رابطه تلفنی و حضوری هم که خانواده هامون در جریان بودن خیلی بهش محبت کردم و با حرفام عاشقم شد رفت به مامانش اینا گف یا این یا هیشکی

من عاشق نی نی ام