goleghermez مدیر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 12055 عنوان جهیزیه 😉 | مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 25 پست سلاممن از هر کی شنیدم میگن چای ساز ب درد نمی خوره بعد ی مدت و چند سال خراب میشه اونایی ک چند سال چای سایز دارن مارکشو لطف میکنید؟ تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚♀️ 1397/12/11 | 23:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_دانيال عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 5067 کتری ببر رو گاز دم کن بره موید ورستگار باشی چوخ چتین اولی 🤦🏻♀️ يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه ! تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین
goleghermez مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 12055 کتری ببر رو گاز دم کن بره موید ورستگار باشی منم همین میخام مامانم تو این بی پولی گیر داده چای ساز.میخاستم با جواب تاپیکا قانعش کنم نخرم تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚♀️
asoo27 عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 1717 پول اضافه میدی واقعابه دردنمیخوره دیگه چای درست کردن چیه تواین گرونی چیزای اضافه نخری بهتره واسه سلامتی خواهرم یه صلوات میفرستین😖😖😖😖😖
goleghermez مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 12055 پول اضافه میدی واقعابه دردنمیخوره دیگه چای درست کردن چیه تواین گرونی چیزای اضافه نخری بهتره موافقمآخه سماور و کتری خوب خریدم میخاستمبا جواب تاپیکا مادرم روقانع کنم کنخرم تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚♀️
dokhtare_bahar1 عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 11106 منم همین میخام مامانم تو این بی پولی گیر داده چای ساز. میخاستم با جواب تاپیکا قانعش کنم نخرم منمجردم ، ۸ سال پیش مامانم چای ساز خریده هنوز به برق نزدیم ببینیم اصلا کار میکنه یانه !!😐😐اونایی هم که استفاده میکنن اصلا چاییشون طعم خوبی نداره و آب جوششم یه جوووریه !!قوری کتری خوشگل بخر و اگه زیاد اهل چایی خوردن هستید سماور کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
goleghermez مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 12055 منمجردم ، ۸ سال پیش مامانم چای ساز خریده هنوز به برق نزدیم ببینیم اصلا کار میکنه یانه !!😐😐 اونای ... مرسی گلی تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚♀️
dokhtare_bahar1 عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 11106 مرسی گلی فدات ❤❤ کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
goleghermez مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 12055 فدات ❤❤ ان شالله ب زودی همسر درجه یک نصیبت بشه . منم خودم بیست و هشت سالگی عقد کردم . سه ساله و نیمه عقدم تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚♀️
dokhtare_bahar1 عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 11106 ان شالله ب زودی همسر درجه یک نصیبت بشه . منم خودم بیست و هشت سالگی عقد کردم . سه ساله و نیمه عقدم مرسی گلمممم😘😘😘ای جانم خوشبخت بشی عزیزم 😍😍 عقد طولانی بد نیست ؟؟ کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
goleghermez مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 12055 مرسی گلمممم😘😘😘 ای جانم خوشبخت بشی عزیزم 😍😍 عقد طولانی بد نیست ؟؟ فقط خسته شدیم دیگه دوس داریم کنار هم باشیم ان شالله ب لطف خدا سال دیگه میریم سر زندگیمون تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚♀️
dokhtare_bahar1 عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 11106 فقط خسته شدیم دیگه دوس داریم کنار هم باشیم ان شالله ب لطف خدا سال دیگه میریم سر زندگیم ... ان شاالله عزیزم ❤❤❤❤ کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...