2777
2789
عنوان

مامانایی ک شاغلن بیاین

92 بازدید | 12 پست

بعد عید پسرم ۹ ماهه میشه باید برم سرکار.دارم دیوونه میشم.چندتا مسله هست ک ناراحتم میکنه.یکی اینک طاقت دوری پسرمو ندارم.یکی دیگه پسرم شیر خودمو فقط میخوره تا برم محل کارم و برگردم ۹ ساعت زمان میبره تو این مدت چیکار کنه.....😫😫درسته ک غذا میخوره ولی خب شیر هم‌میخوره عادت نداره به نخوردنش یهو یه روزه باید ۹ ساعت شیر نخوره...یه جیز دیگه همش فکر میکنم ک میذارمش پیش مادرشوهرم اینا جطوری باهاش برخورد میکنن یوقت دعواش نکنن اذیت نشه ...😔😔😥😥☹☹☹همش دارم به این جیزا عکر میکنم گریه میکنم😖😖😖😣😣😣☹☹☹😫😫

بیشتزین چیزی ک نگرانشم شیر خوردنشه

یه کیسه هایی هست از داروخونه میگیری شیرتو می دوشی میریزی توش بعد هر وقت پسرت خواست بهش شیرشو میدن.

نگران برخورد خانواده شوهرتم نباش اونا هر چی باشه نوه شونه و دوستش دارن.

ساعت شیر هم داریا ، جای دولتی کار می کنی؟ فک کنم ۲ ساعت از کل ساعت کاریتم کم می شه، بپرس

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم.به سلامتی، من هم این استرس شما رو داشتم و چون مرخصی ذخیره داشتم 4 ماه هم مرخصی گرفتم.تا پسرم یک ساله شد.شما هم اگه خیلی سخته براتون یک سال مرخصی بدون حقوق بگیر.من با مرخصی بدون حقوق موافقت نکردن ولی گذاشتن استحقاقی ذخیره  ها رو بگیرم.خودتو ناراحت نکن به خوشی این دوران سپری میشه ان شاءالله

اللهم صل علی محمد وآل محمد
یه کیسه هایی هست از داروخونه میگیری شیرتو می دوشی میریزی توش بعد هر وقت پسرت خواست بهش شیرشو میدن. ...

اخه اصلا شیشه رو نمیگیره ک شیرمو بدوشم.اره پاس شیر داریم ولی چون با سرویس میرم نمیتونم ازش استفاده کنم

من پسرمو تا دو سالگی گذاشتم پیش مامانم، وقتی سرکار بودم شیر خشک میدادن بهش دو سه بار در روز. البته ...

منم کارم دولتیه ولی چون یه شهر دیگست تا برم و بیام ۹ ساعت طول میکسه

عزیزم الان تا بعد از عید وقت داری. روزا حداقل چند ساعتی بزار پیش خانواده شوهرت تا هم بچه آمادگیشو داشته هم شما. من خودم اینجوری شروع کردم. دغدغه های مادرانه ات بجا ولی بالاخره نوه اونا هم هست و مطمنا از ش خوب نگه داری میکنن.  

سلام عزیزم 

شما رفتید سرکار؟

من دقیقا شرایطم مثل شماس دخترم یکسالشه و شیر خودمو میخوره و شیشه نمیگیره الان باید برم سرکار اما نمیدونم چیکارش کنم 

با این تفاوت که من باید پرستار براش بگیرم

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘
سلام عزیزم  شما رفتید سرکار؟ من دقیقا شرایطم مثل شماس دخترم یکسالشه و شیر خودمو میخوره و شیشه ...

سلام عزیزم.من از بس به این موضوع فکر میکردم خودمو روانی کردم.ولی خب گذشت.یعنی میگذره.هرجوری باشه کسیکه مراقب بچه هست اونو نگه میدارم ... هرچقدرم هم بچه اذیت سه آخرش عادت می‌کنه دیگه یعنی مجبوره

سلام عزیزم.من از بس به این موضوع فکر میکردم خودمو روانی کردم.ولی خب گذشت.یعنی میگذره.هرجوری باشه کسی ...

سللم سلام عزیزم عذر میخام بچتون چجوری کنار اومد؟ خیلی گریه و بیقراری کرد؟ چجوری عادت کرد منم تو شرایط مشابهم لطفا اگر میتونید راهنماییم کنید ممنونم ازتون

من شغل دولتی نداشتم.. شرکتهای خصوصی هم منتظرت نمی مونند که بری 9 ماه یا 6 ماه بعد برگردی.. نهایتا یکی دو ماه بتونند صبر کنند..

از شرکتی که کار میکردم به خاطر زایمان دخترم بیرون اومدم.. 

بعد 5 ماه یک شرکت دیگه پیدا کردم و اونجا رفتم سرکار... 

هم اینکه بیمه ام وقفه پیدا نکنه و نیاز مالی هم اجازه نمیداد بیشتر از این بیکار بمونم.  

دخترم از 5 ماهگی گذاشتم پیش مامانم و خواهر شوهرم .. 

بعد از اینکه از سرکار میومدم بهش شیر میدادم و طی مدتی هم که نبودم شیر خشک میخورد.. بعد از  7 ماهگی هم دیگه سینه رو نگرفت و کلا شیر خشکی شد.

همینی که هست