2777
2789
اگه قابل باشم باشم عزیزم چشم حتما خدا تو بهترین زمان و بهترین حال بهت نی نی میده نگران نباش لطف خدا ...

میدونم خدا واقعا لطفشو همیشه بهم نشون داده فقط یبار دیگه هم منت سرم بذاره یه لطفی در حقم کنه دل شکسته منم آروم بشه

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واس من دیروز مثبت شد تو تاپیک قبلم هست.

هنو آز نرفتم دعا کن آزمایشمم مثبت باشه.

چندوقته اقدامی انشاالله خدا عیدیتو بهت میده😍

تیکر تولد یکسالگی پسرم 👶لطفا برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید
دعام کن عزیزم محتاجم به دعا....از خدا بخواه یه نینی ناز بذاره توو دلم بخدا قول میدم از امانتش بیشتر ...

منم به راحتی بهش نرسیدم، تا وقتش نشه نمیده.... 

با مشکلم کنار اومدم و رفتم دنبال درمان، چقد آمپول زدم... آی یو آی کردم بی نتیجه! 

داروهامو گرفتم واسه ivf دیدم پریود نشدم، بیبی چک زدم مثبت بود

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
سلام گلم اهان به سلامتی شما همونی ک نی نی نمیخواستی دیگه .ایشاالله دختر گلت سالم باشه

مرسی عزیزم 

خیالم راحت شد 

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم