2777
2789
عنوان

عروسیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 55 پست
یکی از دلایل زود عروسی کردن مون این حتی نمیذاره من ی شب پیش شوهرم بخوابم دستشو بگیرم پیشش بشینم  ...

😕😕شوهرته محرمه😕هنوز این چیزا هست ینی😕😕الان ک داری عروسی میکنی راحت میشی،دیگ تموم شد سختی ها.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

تا زمانی که اینجور هدفی داشته باشی فکر نمیکنم اتفاقات خوبی بیوفته برات

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
یکی از دلایل زود عروسی کردن مون این حتی نمیذاره من ی شب پیش شوهرم بخوابم دستشو بگیرم پیشش بشینم  ...

وااا

پس حتما گواهی بگیر اگه اینجورین بعید نیست پس فردا یه حرف دیگه بزنن

پروانه را دنبال نکن ،باغچه ات را مرمت کن . پروانه خواهدآمد.
😕😕شوهرته محرمه😕هنوز این چیزا هست ینی😕😕الان ک داری عروسی میکنی راحت میشی،دیگ تموم شد سختی ها.

ی روز خوابیدیم مثلا یهو میاد درو باز میکنه میاد تو اتاق یا مثلا تو ی بشقاب چیز میخوریم میگه پسرم برات جدا کشیدم همشو خودت بخوری

مادر شوهرم تا الان واقعا اذیتم کرده شوهرمم میگه مامانم بده 

استارتر بالا بری پایین بیای مادر شوهرت همینه که هست.بچسب زندگیت.تو به شوهرت بله گفتی به اونکه نگفتی.پس مهم شوهرت که باهات سازش داشته باشه.

از منی که هفت هشت سال تجربه دارم به تو نصیحت هیچ تلاشی برای عوض کردنشون نکن.فقط بچسب به زندگی خودت.خودتو خسته نکن.نه آزار بده.نه بزار آزارت بدن.دادن هم محل نزار

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    
وااا پس حتما گواهی بگیر اگه اینجورین بعید نیست پس فردا یه حرف دیگه بزنن

ادم حرف مفت زن همیشه حرف داره

باور کن ی مدت بعد. بخواد بگه میگه دکتره اشناش بوده

گرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد                         خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
مادر شوهر عذابش داده دیگه الکی که نمیگه  مگه تودلت میاد یه فرشترو بسوزونی

من که نمیگم الکی میگه بله درسته بدی دیده که دلش پره ولی میگم برای عروسیش این چیزارو فراموش کنه ذهنشو آزاد کنه تا بهش خوش بگذره