2777
2789
من نزدیک ۴ ساله ک یوگا میکنم و یوگیست محسوب میشم این ورزش رو ب خاطر صحبت های استادم تو کلاس انتخاب ک ...

سلام عزيزم من الان تو شرايط روحي هستم كه فوق العاده به ورزشي مثل يوگا نياز دارم ميشه لطفا درخواستمو قبول كني و تو خصوصي بهم آدرس كلاس يوگاي خوب بدي؟ 🌹 من تهرانم

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزيزم من الان تو شرايط روحي هستم كه فوق العاده به ورزشي مثل يوگا نياز دارم ميشه لطفا درخواستمو ...

کلاس یوگای ک من میرم ورود برای عموم آزاد نیست متاسفانه ولی درخواست رو قبول میکنم اگه آدرس خوب پیدا کردم بهت میدم.

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
کلاس یوگای ک من میرم ورود برای عموم آزاد نیست متاسفانه ولی درخواست رو قبول میکنم اگه آدرس خوب پیدا ک ...

باشه عزيزم يادت نميره؟

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝
باشه عزيزم يادت نميره؟

نه بعد ۱۷ کلاس دوباره شروع میشه 

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
من میخوام وزن بگیرم و اضطرابم کم بشه نظرتون چیه توی خونه میشه این ورزشو انجام داد البته من هیچ کلاس ...

من یازده ترم رفتم تو کانون یوگا که اگه معتبرترین مکان آموزش یوگا در تهران نباشه یکی از معتبرترین هاست. خیلی خوبه. ولی حتما باید آموزش ببینی بعد تو خونه تمرین کنی چون اگه اشتباه انجام بدی خطرناکه

یوگا ورزش نیست! 

یوگا یک مکتبِ اعتقادی و دینیه!

یوگا رو با ظاهر ورزشی در جامعه ما رواج دادن! چون نتونستن با حمله مستقیم، اعتقادات ملت رو نابود کنن، حالا با انواع التقاط میخوان اینکارو بکنن! مسئله یوگا و محتوای درونش تکون دهنده تر از این حرفاست! من هنوز هیچی نگفتم و هنوز ورود علمی و جدیِ خاصی به این قصه نکردم! صرفا چارتا کلیپو نقد کردم! اندازه بهار شهیدی ، شهامت داشته باشید و حقیقت یوگارو به مردم بگید ….

به نقل از محمدعلی