a_r_i_naaa مدیر عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 1920 عنوان یه پسر خوب و قابل اعتمادو کجا میشه پیدا کرد؟! | مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 56 پست خیابون.؟ کافه؟. دانشگاه؟ هر پسری از هرجایی به پست من خورد عوضی بودچرا؟ واقعاااا چرا؟! ینی واقعا ادم خوب پیدا نمیشه؟من دیگه به همه بدبینم 1397/12/10 | 17:57 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a_r_i_naaa مدیر استارتر عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 1920 ببخشید نظر شما راجع ب پسری ک نمی تونه با دخترا ب خاطر حجب و حیا رابطه برقرار کنه چیه من تاحالا همچین ادمی رو ندیدم ولی جالبن
a_r_i_naaa مدیر استارتر عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 1920 ببین دختر خوب به عنوان یک پسر بهت میگم یک پسر خوب هیچوقت برا رابطه دوستی سراغ ... مخالفمراستی من کی مال و ثروتو نشونه برتری دونستم؟ 😐
مریم_زیبا عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 23616 اخه من دور و برم پسرای خوب و پاک زیادی می بینم و تو این روزگار واقعا همیشه خدا رو ب خاطر وجودشون شکر ... كجايي ما هم بيايم دور برت يعني كي دنيا تموم ميشه حالا ك چي مثلا مثال امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم
alireza99 عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 140 مخالفم راستی من کی مال و ثروتو نشونه برتری دونستم؟ 😐 من دبگه نظری ندارم ببخشید این جمله رو میگم آدم هر چی که دیگاهشه همون فرش قرمز زیر پاش میشه
مارال۱ عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 261 كجايي ما هم بيايم دور برت عزیزم من حکم مادر دارم چون خودم یکیش ون رو دارم
a_r_i_naaa مدیر استارتر عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 1920 من دبگه نظری ندارم ببخشید این جمله رو میگم آدم هر چی که دیگاهشه همو ... چی میگی تو؟نظری نداری سکوت کن
alireza99 عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 140 چی میگی تو؟ نظری نداری سکوت کن خب باشه من خیلی وضعم خوبیقیافمم خوبه شکزر خدا اهل دود دم دوز کلک هم نیستمکلا خیلی شخصیت متین هم دارم حالابه فرض بیام به شما بگم بیا 5 6 ماه باهم دوست باشیم و اینا .... الان من ادم خوبی که تو مدنظرته :/؟قدر# خودتو لطفا بدون
a_r_i_naaa مدیر استارتر عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 1920 خب باشه من خیلی وضعم خوبی قیافمم خوبه شکزر خدا اهل دود دم دوز کلک ... دقیقا چی باعث شد فک کنی تو ادمی هستی ک مدنظرمه😑 ... اعتماد بنفس😐
alireza99 عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 140 دقیقا چی باعث شد فک کنی تو ادمی هستی ک مدنظرمه😑 ... اعتماد بنفس😐 اصلا و ابدا منظورم این نبود خاستم در کل اینو بگم اگه ایده آل ترین ادم دنیا هم ترو برو تفریخ و خوشگذرونی اش بخاد تو قدر خودتو بدون و دوری کن موفق باشی
a_r_i_naaa مدیر استارتر عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 1920 اصلا و ابدا منظورم این نبود خاستم در کل اینو بگم اگه ایده آل ترین ادم دن ... ببین اگ یه پسر حتی پولدارترین و خوشگلترینش منو برا خوشگدرونی بخواد میشه یه عوضی ! مث هزاران عوضی ای ک دیدم :) دیگ ایده آل نمیشه! پس جمله ی ایده آل ترین ادم یکیو برا خودشگذرونی بخواد اشتباهه :/ تو جمله بندیت دقت کن مرسی :/
alireza99 عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 140 ببین اگ یه پسر حتی پولدارترین و خوشگلترینش منو برا خوشگدرونی بخواد میشه یه عوضی ! مث هزاران عوضی ای ... خب خداروشکر خیالم راحت شددقیقن مثل جمله پسر خوب و دوستی هست که در تضاد همن
a_r_i_naaa مدیر استارتر عضویت: 1397/07/28 تعداد پست: 1920 خب خداروشکر خیالم راحت شد دقیقن مثل جمله پسر خوب و دوستی هست که در تضاد همن اون دوتا هیچ تضادی با هم ندارن :/ هستن پسرای خوب و پاکی ک اهل دوستی باشنمثل دوست پسر دوتا از دوستام که واقعا آدمن