2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2234547 بازدید | 94167 پست
حلیم شیر چیه؟

حلیمی که با گندم و مرغ درست میشه بعضیا هم توش شیر میزن با دارچین 

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست/هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود/صحنه پیوسته به جاست/خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد....
سلام دوستان مجازی گل..واقعیتش اینه من اصلا نمیتونم نظم رو وارد زندگیم کنم چون اصلا کسی حرفم رو گوش ن ...

عزیزم دختر گلتو ببر گفتار درمانی اول از همه 

و اینکه ببین پسر مشتاق چه کاریه اونو باهم انجام بدید و تشویقش کن و بازی گروهی و تشویق کن کم کم خوب میشن 

خودتم روزا دمنوش بابونه وبهارنارنجو  اسطوخدوس و سنبل الطب بخور ک آروم باشی

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوس جونیا، ظهر یکشنبه تون بخیر و شادی. نمیدونین چقد دلم میخواد گزارشاتونو بخونم، ولی امان از ش ...

چقدر خوب که از خریدات گفتی منم برنامه ماه فروردینم این بود یه گوشواره صدفی و یه پارچه واسه لباس تو خونه بخرم با این کامنت شما یاداوری شد

منم ۷ونیم با صدای خانوم کوچولو بیدار شدم خوابوندمش و رفتم به کارام برسم سکوت خونه دیوانه وار بود مید ...

چه خوب که کامنتت رو دیدم منم فردا کیسه جارو برقیمو می شورم و اگه شد شامپو فرش می کشم

سلام بر همگی با افرادی معاشرت کنید که عادت‌هایی دارند که دوست دارید خودتان داشته باشید! انسان‌ها با ...

از روتین خوابت و خوشگلاسیونت جزیی تر برامون بگو خسته نباشی بانو

سلام دوستان مجازی گل..واقعیتش اینه من اصلا نمیتونم نظم رو وارد زندگیم کنم چون اصلا کسی حرفم رو گوش ن ...

بچه های دوم اولین الگوشون بچه ی بزرگتره.

روی پسرت کار کن.باهاش با آرامش بیشتر برخورد کن.

نغسهای عمیق بکش.

اگر صلاح میدونی با یه گفتار درمانگر صحبت کن.از اینکه گریه کنی و حال خودت و بچه ها گرفته بشه ، هیچی درست نمیشه.اونها یه مامان قوی میخوان

بسم ا... بگو شروع کن.با قدرت.

این نیز بگذرد...                                                       

سلام دوستان

صبحتون بخیر امیدوارم روز باحال و خ‌وبی داشته باشین🌻

❤💜💙💚💛🧡❤💜💙💚💛🧡❤💜💙💚💛🧡❤

دیروز تنبلانه گذشت چون کارهامو ننوشته بودم و صبح هم یه نفر زنگ زد و با حرفاش کلا ذهن منو بهم ریخت و در واقع داغون کرد. هی با خودم گفتم ول کن .ولی خب کامل موفق نبودم.

کارهایی که انجام دادم:

کلاس پسرم برگزار شد و کمی به درسش رسیدیم.

ظرفها رو شستم و سینک خالی شد ×۲

گلدوزی کوچولوم تموم شد.حالا باید به بقیه کارهاش برسم.

ناهار و یه استراحت ۳۵دقیقه ای بعدش.

کلاس شاد برگزار شد.

رفتم سراغ خرید نان گرفتم و دو سه تا چیز دیگه.

اومدم شام آماده کردم

جمع آوری آشپزخونه

حمام رفتم

نوشتن لیست کارهای هفته

سرو شام و لالا

کلا هیچکاری نکردم.

این نیز بگذرد...                                                       

سلام عزیزان دل، صبح قشنگتون بخیرو خوشی باشه، ماشالله سال جدیدهم پرقدرت شروع کردین احسنت به همه منم دوستدارم بیام وحداقل این قرن جدیدیه تغییراساسی کنم وگزارش کامل روزانه بدم امافعلامشغول نی نی کوچولوم وواقعاتمام وقت دراختیارشم که حتی نمیرسم گزارشاوپیاماتون کامل بخونم، اماچشمم یه لحظه به پیاماخوردودیدم که همه خطاب به دیاناجون هستن، همه هم عالی جواب دادن، دیاناجون مرسی که سبب خیرشدم وبخاطرخواسته من عکس نوشته میزاری، نبینم غمتوعزیزدل ومهربونم، دنیامحل امتحان وخودساختن، ازهمون خدابخواه خودش بهت کمک میکنه ویه روزی یه کسی یه جایی یه ساعتی یه شخصی، باعث تغییر زندگی وحال خوشت میشه فقط صبر داشته باش،باورکن اگه بخوام ازمشکلاتم وتوذوق خوردنم بخاطرنرسیدن به خیلی ازخواسته هام چه تحصیلی چه شغلی وغیره بگم مشکلات خودت یادت میره  امازندگی همه همینه وبه امید زنده ایم، همینکه میام اینجا پیاماتونومیخونم اینقدردلگرم میشم ومیگم هنوزآدمای خوب ومهربون وپرانرژی مثبت وجوددارن ولواینکه مجازی هست اینجاامااحساسم به همه واقعیه وخوشحالم که شما رودارم 

دیاناجون ماه رمضون درراه انشالله به حق این ماه خداحاجت تووهمه دوستان روبده  ببخشیدعزیزای من طولانی شدپیامم، زهراجون تسلیت میگم، سال نوت هم مبارک، اتفاقاچندروزپیش یادت کردم واومدم دیدم پیام گذاشتی درتمام امورات زندگیت موفق باشی  بانوجان چرختون مبارک باشه انشالله لباسای قشنگ بدوزی عکسشون هم حتمابذار، (همیشه بحث خیاطی میشه یادشلوارفیلی زهراجون میفتم،که شده بودجریان اون فیل تواتاق تاریک)  

سلام

گزارش دیروز:

تا ساعت 2 که سرکار بودم(از وقتی خونه میام تا شروع به کار کنم متاسفانه خیلی وقت تلف می کنم یا توی سایت هستم یا می خوابم.مثلا امروز تازه ساعت 6 عصر از خواب بیدار شدم.کاش میشد بعد یه ساعت حداکثر دو ساعت خستگی ام در میرفت و ریکاوری میشدم و شروع به کار می کردم.)

صبح یه سر برای انجام یه کار اداری هم رفتم که تقریبا نیمه کاره موند ولی استارتش زده شد.

درست کردن یه نوع غذای جدید برای شام

فرستادن 500 صلوات

خوندن قرآن

یکساعتت آماده کردن گزارش

سلام.گود مورنینگ😎(معلومه دارم زبان کار میکنم یا ادامه بدم؟😉)

خب دیروز همه کارها انجام شد به جز قور قوری زشتِ ویندوز لب تاپ.کلی هم کار اضافه انجام دادم:کیک پختم،کلی لباس شستم،کشو لوازم آرایش رو مرتب کردم،دو تا از قفسه های کتابخونه رو جمع کردم،پست جدید تو اینستا گذاشتم،به گل ها رسیدگی کردم.یدونه از کار های دانشگاه رو انجام دادم.😁

کارهای امروز:

یه کلاس دارم،ظرف های شام دیشب رو بشورم،صبحونه بخوریم و ظرف هاش رو بشورم.ناهار رو آماده کنم،برم خونه مادرم،ظهر همسری بیاد دنبالم و برگردیم خونه،یخچال رو سطحی مرتب کنم،یکی از کشور های آشپزخونه هم یه کوچولو تا مرتبه،مرتب کنم،لباس ها رو جمع کنم،تا بزنم و بزارم تو کشو.فعلا همینا یادمه.

ناهار:کباب تابه ای

شام:عدسی

راستی چند وقتیه یه برنامه آموزش زبان دانلود کردم و هر وقت بیکار میشم یه مقدار بخش گوش میکنم،خیلی خوبه،اینطوری اصلا وقتمم گرفته نمیشه و بدون اینکه اصلا متوجه بشم الان دو درس رو تموم کردم.

کتاب# فعلا انسان در جستجوی خویشتن رو دارم می‌خونم،البته خیلی سرعتم پایینه😬

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

یه سوال،خانما چند وقتیه که همش پا درد دارم،عضلات پام به شدت درد میکنه،یعنی با کمی پیاده روی انقدر حالم بده میشه که نماز رو نشسته میخونم،یا وقت هایی که میرم حموم حالم بده باز،به نظرتون از چی می تونه باشه؟

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

@مامان_کوچولو79 نیستی ها! امیدوارم سرگرم چیزای خوب باشی

کارنلین جان همه تو زندگی روز های سخت دارن و مطمئنا این روز ها دوام نداره،منم هر وقت حالم بده باشه با شما دوست های مجازی دوست داشتنی صحبت میکنم و حالم خوب میشه،تخلیه ذهن و ریلکسیشن رو فراموش نکن،تو این هوا خوب صبح ها برو پیاده روی،خلاصه که هرکاری که ازش لذت میبری رو انجام بده،این رو هیچوقت فراموش نکن،همه ما فقط یکبار زندگی میکنیم.

این متن قشنگم وقتی راهنمایی بودم دوستم خوند و منم حسابی خوشم  اومد ازش:

زندگی مثل پیانو هستش،دکمه های سفید خوبی ها و دکمه های سیاه بدی ها،برای اینکه بتونیم آهنگ خوبی بزنیم باید از دکمه های سیاه و سفید استفاده کنیم.

چقدر طولانی شد😅

یه سوال،خانما چند وقتیه که همش پا درد دارم،عضلات پام به شدت درد میکنه،یعنی با کمی پیاده روی انقدر حا ...

از کمبود منیزیم ممکنه باشه.

این نیز بگذرد...                                                       
@مامان_کوچولو79   نیستی ها! امیدوارم سرگرم چیزای خوب باشی کارنلین جان همه تو زندگی روز های س ...

عالی بود ممنون

خیلی وقتا به خودم و همینطور همسرم یادآوری میکنم که دنیا دو روزه بی خیال و ....

اما واقعا بعضیا با حرفاشون دل آدمو مچاله میکنن.من متاسفنه نزدیک کسانی زندگی میکنم که انرژیشون کااااامل منفی هست.خیلی سعی میکنم خودمو مثبت نگه دارم.سخته خیلی سخته.

ببخشید دوستان جان یکم هنوز از آثار حرفهای دیروز باقی مونده.

این نیز بگذرد...