2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2190285 بازدید | 92766 پست
ترم ۱ پزشکیم😑اینقدرررر گیج و سردرگمم اصلا نمیدونم باید چیکار کنم . خیلی دوست دارم با یکی که علوم پا ...

ماشالابهت موفق باشی خواهرگلم مبارکت باشه 

اگه یه روز بهت درخواست دوستی دادم قبول کن دختر منم رشته یازدهم تجربیه براهمین میگم اگه سوالی داشت ازت بپرسه

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
ماشالابهت موفق باشی خواهرگلم مبارکت باشه  اگه یه روز بهت درخواست دوستی دادم قبول کن دختر منم ر ...

انشالله به رشته ای که دلش بخواد برسه😄کنکوری بودن خیلی سخته درکش میکنم ولی بهش بگین دووم بیاره بالاخره تموم میشه😃

من ۲ سال کنکوری بودم . ۲۰ کیلو چاق شدم . موهام ریخت خیلی عصبی شده بودم. اگه همچین چیزایی براش پیش اومد بهش بگین طبیعیه بعدش خوب میشه😅خیلی خودشو اذیت نکنه

اگه کمکی از دستم برمیومد در خدمتم

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام کارای امروز : ۶ ساعت کلاس دارم✔ البته ۲ ساعتش کنسل شد  ۴ ساعت درس بخونم ✔ ۱ ساعت زبان ...

عزیزم میشه بپرسم چن سالته چون من که خونه دارم انقدر برنامه ریزی هام دقیق نیست ولی شما ماشا ا.. خیلی دقیقی

عزیزم میشه بپرسم چن سالته چون من که خونه دارم انقدر برنامه ریزی هام دقیق نیست ولی شما ماشا ا.. خیلی ...

۱۹ سال و ۷ ماه😃

من کار خاصی نمیکنم اخه بیشتر درس میخونم 

تو خونه ی ما مسئولیتا تقسیم میشه . مثلا غذا و اینا با مامانمه ولی منم چیزای ساده در حد برنج و آبپز کردنو اینا رو انجام میدم تا مامانم از سر کار بیاد. یا جارو کردن با بابامه😂

خونه داری اگر همش به دوش یکی باشه واقعا خیلی کار سنگین و طاقت فرساییه . خداقوت میگم بهتون

برنامه ریزیم از اثرات کنکوری بودنه . فاصله ی بین کنکور تا شروع دانشگاه داشتم افسرده میشدم اینقدر روزم بیهوده و مسخره میگذشت😑دوباره دارم خودمو جمع میکنم یکم مرتب شم

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
مرسی ونوسی جونم ببین اینا رو خب میدونمااا ولی پایبندی به عمل ندارم !  هی اینو بخر اونو بخر ک ...

اتنا جان من قبلا تاپیک خانمهای ثروتمندو.....میخوندم

خودمم برای پس انداز ترجیحم همیشه طلا بوده و ی مقدار وجه نقد هم داخل خونه هم تو بانک ..

ولی ی اشتباهی که ما خانمهای ایرانی داریم این هست که به نیت فروش طلا پامونو برای خریدش میزاریم داخل طلا فروشی.

هیچوقت به این فکر نمیکنیم که خودمون از وجودش لذت ببریم.

الان شاید نشه با این قیمتها طلای سنگین وزن خرید ولی طلای ظریف و دخترونه مثل گوشواره زینتی یا انگشتر زینتی و....خریداری کرد.

برای تنوع هر از گاهی یکیو به گوش و دستمون بندازیم.

به شخصه هیچوقت دنبال خرید سکه نرفتم 

چون اعتقاد دارم باید طلا و لباسی که میخرم رو استفاده کنم و لذتشو ببرم.

البته برای ساخت خونه و تعویض ماشین هر مرتبه کلشونو فروختم. ولی به یاری خدا باز موفق به خریدش شدم

شمام به دید تنوع و تفریح بخرید. راه ورودش رو به خونتون باز کنید

هیچوقت اسم فروش در اینده رو روش نزارین که لذت و انگیزه خریدو کم میکنه 

ی چند تیکه بخرید خودتون دیگه اتومات میرین سمت خریدش

طلا هم به سمتتون میاد.

پارسیان رو چون نمیتونی استفاده فیزیکی کنی شاید از خریدنش لذت نبری.

تماشای ویترین طلافروشیها هم خیلی جذب کننده هست.

موفق باشی دوست گلم💕💕

انقدر خوشم  میاد مشوق همه هستی🤩🤩🤩🤩🤩

قربانت برم.😘 

چه میشه کرد دیگه با این سن به همه چیز یه ناخونک زدم😂 ولی هیچ کدومو تا ته نرفتم😂 پدیده عجیبی ام😂😂

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید /  تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز

سلام خانوما...چند روزیه که روزام بی هدف و انگیزه میگذره چند بار حرفای دلمو نوشتم ولی موقع ارسال پشیمون شدم پاک کردم  یه برنامه واسه فردا چیدم امیدوارم بتونم خودمو جمع و جور کنم بخاطر رودربایستی با شما هم که شده به کارام برسم چیزی تا امتحانام نمونده و چند روزه لای کتابو باز نکردم من وقتی وا میرم همسرم نمیتونه منو جمع و جور کنه خودش بدتر از من میشه

برنامه فردا:

۷ تا ۱۰: بعد از شستن صورت و مسواک زدن و شونه کردن موهام خودمو تو ایینه بر انداز کنم کلی به خودم حس های خوب رو هدیه بدم تا بتونم روزمو خوب شروع کنم

تا آماده شدن صبحانه و بیدار شدن همسر ،خوردن لیمو عسلی ناشتا و ۲۰۰۰ تا قدم بزنم و ۸حرکت ورزشی هرکدوم ۲۰تا رو انجام بدم بعداز خوردن صبحانه، همسرمو با قرآن و صدقه بدرقه کنم 

۱۰ تا ۱۲: ظرفا رو بشورم جمع کنم ،اجاق گاز تمیز کنم ، مرتب کردن ظاهر خونه ، خوندن سوره های مورد نظر  و شکر گزاری ،خوردن قرص 

۱۲تا ۱۴ : مطالعه درسی +نوشیدن ۲لیوان اب

۱۴ تا ۱۵ : خوردن ناهار و استراحت

۱۵ تا ۱۸ : مطالعه درسی+نوشیدن ۲ لیوان اب

۱۸ تا ۱۹: آماده کردن شام و ظرفای شام ، آماده کردن ناهار فردا+قرص همسر+میان وعده 

۱۹ تا ۲۰ : ۲۰۰۰ قدم  و ۸ حرکت ورزشی هر کدوم ۲۰ تا

۲۰ تا ۲۲ : مطالعه درسی+نوشیدن ۲لیوان آب 

۲۲ تا زمانی که بخوابم : دنبال کردن سریال مورد علاقه ، سرک کشیدن به سایت های مختلف ،شام خوردن (معمولا ظرفای شام شب شسته نمیشه) ،با وازلین ناخنامو چرب کنم ، روغن زیتون به کمرم بزنم ،  خوردن قرص و زدن مسواک ،حرف زدن با همسر

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

سلام دوستان یه سوال دارم گندم برشته روغن می خواد؟می خوام با اب پنیر درست کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست/هرکسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود/صحنه پیوسته به جاست/خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد....
سلام عزیز دلم ممنونم که یادم بودی ارا میخونم یه روزایی بی حوصله میشم یه روزایی با انگیزه تر  ...

سلام عزیزم ...خداروشکر که هنوزم انگیزه داری واسه درس خوندن، ان شالله با خبرهای خوب برمیگردی پیشمون

انقد این شهرزادکوچولوی  منو نزن خب جیش کرده بزرگ‌تر بشه یاد میگیره ( الان همه میگن سرت نیومده تابفهمی آدم چقد عصبانی میشه ) از طرف من حسابی بچلونش    

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
سلام دوستان یه سوال دارم گندم برشته روغن می خواد؟می خوام با اب پنیر درست کنم ممنون میشم راهنمایی کنی ...

نه عزیزم روغن نمیخواد 

سلام خانوما...چند روزیه که روزام بی هدف و انگیزه میگذره چند بار حرفای دلمو نوشتم ولی موقع ارسال پشیم ...

دیانا جان شما و بی انگیزگی ...اصلا بعیده

پاشو قولنجتو بشکون برو سر درسات دختر خوب. 💕

گوشی خیلی باعث کسالت روحی میشه اصلا فرقی نداره که از کدوم برنامش یاکدوم  فضای مجازی استفاده کنی ....

الان انرژی هات پراکنده شدن.

تمرکزت رو ببر بالا. موفق باشی دختر خوب...❤❤

بنظر من که خیلی خوبه من عاشق کتاب خوندنم عاشق ورزشم عاشق اینم که یه کار اینترنتی چیزی توخونه داشتم و ...

خیلی خوبه واسه لذت هامون وقت بزاریم و جزو اولویت هامون باشن و همیشه سعی کنیم الویت زندگیمون اول خودمون باشیم بعد بچه ها بعد همسر ولی ما خانمای ایرانی خودمون رو وقف همسر و بچه ها میکنیم و یه روزی ازاین زندگی خسته میشیم و تبدیل میشیم ب یه زن افسرده ک همش بخاطر زندگی و بچه ها از خواسته هاش کوتاه اومده....

خودمون_رو_دوس_داشته_باشیم#  

برای_خودمون_ارزش_قائل_باشیم#