2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2249381 بازدید | 94616 پست
الیس جان خوش آمدی عزیزم تنبلی نکن بیا کنار همدیگه باشیم و کارهامون و انجام بدیم خوشحال میشم بازم ببینمت

کمال سر محبت بین نه نقص گناه                       که هر که بی هنر افتد نظر به عیب کند...حافظ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به به دوستهای خوبمون که غیبت داشتن خخخخخخخخ مامی پسر شجاع عزیز و شهنا جون خوبین خوشین؟ ممنون آره خودم هم خوشحالم باورم نمیشه اکثر کارهام انجام شده و فقط جینگول کردن هاش مونده که اونم من نمیتونم 3 طبقه برم بالا مامی پسر شجاع جون لطفا بگو ساعت چند از خواب بیدار میشی کی می خوابی؟ یه ساعتهایی که روی روال هست توی زندگیت و همیشگی بگو تا یه برنامه با هم ب بنویسیم

کمال سر محبت بین نه نقص گناه                       که هر که بی هنر افتد نظر به عیب کند...حافظ

وااااااااای چه خوب سانازی جون انشاالله بهت خوش بگذره برای گردش یا خرید یا مهمونی؟

مامی پسر شجاع جان عزیزم به نظر من الویت کارهات به ترتیب: 1- درست کردن غذا برای هر وعده 2- مرتب کردن خونه 3- کارهای دانشگاه و انجام دادن (کار در منزل ) چون کاره مردم هست و شما هم مسئولیت قبول کردی 4-خوندن کتابهای دانشگاه و به روز شدن اطلاعاتت در زمینه مامایی 5-ورزش کردن و رسیدن به خودت توی یک درجه اهمیت دارن 6- تفریح و خوندن کتابهای متفرقه ببین درسته اولویت بندی؟

فقط هوا خیلییییییییییی گرمه اگر میبینی برات سخته دنبال همسر بودن بگو یه پاساژ یا فروشگاهی نزدیک جایی که کار داره شما رو بزاره و بره دنبال کارهاش آخه پاساژها خنکن و حوصلت هم سر نمیره

آره سخته عزیزم نه قربونت برم لطف داری خاله منم اصفهان هست ودختر داییم اتفاقا یک ماه قبل اینجا بودن با گز فعلا گز هست انشاالله به سلامتی باشه براتون و خوش بگذره

از خواب که بیدار میشی یه بار برنامه رو توی ذهنت مرور کن 1- صبحانه خوردن و آماده کردن مواد غذایی برای درست کردن ناهار و ....8:30-8:00 2- مرتب کردن اتاق خواب ها و آشپزخونه و پذیرایی9:15-8:30(خودش یک نوع ورزش هست) 3-استراحت 9:30-9:15 4-تحقیق و ...(کاردرمنزل ):11:30-9:30 باید فکر کنی واقعا سر کار هستی و تمام فکرت و متمرکز کار کنی( 2 ساعت کار اینجا انجام دادی) 5- استراحت 11:45-11:30 6-آشپزی 1:00-11:45 7-ناهار خوردن و نماز و استراحت و رسیدن به کارهای نی نی 3:00 - 1:00 8- کار تحقیق(کار در منزل) 5:00 - 3:00 (2 ساعت دیگه هم کار انجام دادی ) 9-استراحت 5:30 - 5:00 10-درست کردن شام و سحری6:30 - 5:30 11-وقت گذاشتن برای خودت (دوش گرفتن و ماسک پوست و....)7:00-6:30 12-خوندن کتابهای دانشگاه (چون تنبلیت میاد از ساعت کم شروع کن بعد کم کم ساعت و زیاد میکنیم 8:30- 7:00 13-خوردن افطار و کنار خانواده بودن و ...10:00-8:30 14-خوندن زبان و کتابهای متفرقه و ....11:00 - 10:00 15-برنامه ریزی برای فردا و لیست کارهای فردا مرتب کردن آشپزخونه و آماده کردن وسایل سحر و ...12:00 - 11:00 عزیزم من کارهایی که باید انجام بدی و به ریز نمیدونم مثلا کی لباس میریزی توی ماشین کی اتو میکنه؟؟؟؟/ این یه برنامه کلی هست برای جزئیات میتونی کم و زیاد کنی وقت استراحت زیاد برات گذاشتم چون نی نی داری گفتم بتونی به کارهای نی نی هم برسی

وقتی داری کارهای خونه رو انجام میدی سی دی ایروبیک که خریدی و بزار تا هم بهش عادت کنی هم تندتر کار انجام میدی میتونی 10 دقیقه قبل از شروع به کار موقع صبح بزاری برای ورزش ورزش در عصر باعث چاقی میشه که متاسفانه الان اکثر خانمها عصر میرن باشگاه بهترین ساعت ورزش اول صبح هست کسی و داری که نی نی و بزاری پیشش بری کلاس؟؟؟؟؟/ من خودم کلاسهایی که تابستون هست و نمیرم چون همه کلاسها پر از بچه های ودرسه هست و شلوغ و بی نظم تا آخر تابستون خودت تلاش کن و کارهای دیگه انجام بده از اول مهر برو کلاس زبان و شنا و .......

سلام راناجون وبقیه دوستان راناجون خداراشکرکه کارات داره انجام میشه ایشالابه سلامتی من زیادحال کارکردن ندارم فقط یکم جمع وجورکه خیلی بهم ریخته نباشه ولی ازبس هواگرمه انرژی دیگه ندارم براکارکردن به خصوص روزایی که میرم بیرون ازخونه دیگه بدتر