2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 37 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا پیش خودم تلقین میکنم شاید باردارم اخه دیروز زیر شکمم خیلی درد میکرد بعد میگم نه امید الکی به خ ...

نه عزیزم چیزی نیست انقدر کسایی بودن احتمال بارداریشون صفر بوده اما باردار شدن تو که دبگه چیزی نیست من بعد سه سال سراغ هیچ درمان غیر دارویی نرفتم گفتم خدا باید بخواد و خدا هر زمان خواست میده 

دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من 
من دورم 30 تا 35 روزه هست 14روز گذشته کی باید استفاده کنم از کیت؟

عزیزم دو بسته بگیر از روز 10 هم هر روز بزن تا دستت بیاد کی خط ها پررنگ میشن و کی تخمک گذاریته 

چون مرتب بودم از کیتم که استفاده میکردم روز 14سیکل همیشه خطا هم رنگ میشد

منم قبلنا که استفاده میکردم روز 14 ام پررنگ میشد اما خب نشد که بشه حالا ببینیم چی میشه با اینهمه نذر و نیاز  خدابزرگه

عزیزم اضطراب نداشته باش و بسپار به خدا

به خود خدا خیلی وقته سپردم به خودش کسایی که با من بودن رفتن ای وی اف اما من گفتم نه خدا به من بچه میده هر زمان صلاح بدونه تو کارش دست نمیبرم قربونش برم که همه چیش با حکمته منتظر معجزه ش میمونم 

به خود خدا خیلی وقته سپردم به خودش کسایی که با من بودن رفتن ای وی اف اما من گفتم نه خدا به من بچه می ...

لیندا درسته همه چیو بسپار به خدا یه تایپیکی هست خانما خاطرات باردار شدنشو مینویسن خیلی جالبه من خاطراتو خوندنی اشکم درمیاد

هیچ کاری برا خدا نشد نداره با توکل به خدا

ولی درمانو ول نکن 

هرگاه امتداد نگاهت به حرام نرسید شهیدی

تاپیک زدم کسی جواب درست حسابی بهم نداد.

استارتر شما جوابشو میدونی ؟

.من از 12 سیکلم تا 5 روز کیت انداختم روز 12پررنگ شده بود .حالا امروز احساس درد تو رحمم  کردم که 22 سیکلمه خیلی شبیه درد تخمک گزاری بوده کیت انداختم  هر دو خطش پررنگ شد البته از 2 روز پیش ترشح تخم مرغی هم داشتم که برای روز12سیکلم  نداشتم عوضش تا 3 روز لکه بینی خیلی کم داشتم..
حالا به کدوم کیت اعتماد کنم کدومش به نظرتون درسته.اینم بگم قرص دوفاستون از شب 15 سیکلم مصرف میکنم . تنبلی تخمدانم دارم

Biomedical Engineering
تاپیک زدم کسی جواب درست حسابی بهم نداد. استارتر شما جوابشو میدونی ؟ .من از 12 سیکلم تا 5 روز کیت ا ...

عزیزم اخه الان اینجوری که توضیح دادی شاید لکه لانه گزینی باشه چون امون 12 امت تخمک گذاریت بوده 

تاپیک زدم کسی جواب درست حسابی بهم نداد. استارتر شما جوابشو میدونی ؟ .من از 12 سیکلم تا 5 روز کیت ا ...

اگه همون 12 ام پررنگ شد  کیت همون تخمک گذاریت بوده صدردصد  الان 22 امم یا نشونه های لانه گزینی هستش یا یه احتمال دیگه که دارع اینکه چند تا تخمک آزاد کردی که روز 22 امم تخمک ازاد کردی چون داری دارو میخوری 

لیندا درسته همه چیو بسپار به خدا یه تایپیکی هست خانما خاطرات باردار شدنشو مینویسن خیلی جالبه من خاطر ...

نه درمان رو ول نکردم اما فقط داروی شیمیایی و گیاهی سمته ای وی اف  و میکرو اینا نرفتم  انشالله خدا صدامونو میشنوه و بهمون نی نی سالم و صالح میده

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792