2789
اره فقط فکرمیکنم ئاسه باکتریایی بایر قرص بخوری گلم حاللا این که ضرر نداره استفاده کن حتما خوب میشی عزیزم البته دوستم عفونت باکتریایی داشت این کار رو کزد بهتر شد اما برای قارچی حتما جواب میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بمونه اشکال نداره گلم من یه بطری رو 2 روز داشتم.... اگه تموم شد دوباره درست میکنی دیگه .عزیزم سرکت سفید باشها نصف فنجون نصف ق چایخوری هم جوش شیرین ایشالاااااااااااا خوووب میشیییی
با شیشه نوشابه واسه این میگن که دیگه آلودگی وارد آب نشه.با دستمال هم خیلی محکم خودت رو تمیز نکن.شاید عفونت نگرفته باشی احتمالا باکتریای مورد نیازت از بی رفتن.منم یه بار اینطوری شدم دهن برام نموند
این امضا و تیکر صرفا برای تقویت روحیه هستش.اسم کاربریم پیمانه هستش.لاتینش غلط انگشتی بوده. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
ولی لون کرم که داده عالیه بعد از دو روز خوب میشی
این امضا و تیکر صرفا برای تقویت روحیه هستش.اسم کاربریم پیمانه هستش.لاتینش غلط انگشتی بوده. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم