2777
2789
بچه ها شماها اصولا ساعت چند از ارایشگا میرفتید؟؟ دیر نشد ؟؟

من یک حاضربودم ولی خب بستگی داره اتلیه وباغ چ تایمی نوبت داشته باشی

دخترنازم من وباباجونت بی صبرانه منتظرتیم  از خدا میخوام سلامت وسالم چشماتوتواین دنیا باز کنه   
من یک حاضربودم ولی خب بستگی داره اتلیه وباغ چ تایمی نوبت داشته باشی

باغ نیست..فیلمبردار فامیله..ساعت چند شب میشه؟؟

خوشبختی، فاصله این بدبختی تا بدبختی دیگر است.

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اون باید تابعه تو باشه نزار کار خودشو کنه سبکی بزن ک بعدها اذیت نشی داره پول میگیره حتی راضی نبودی هم باز بگو یکی اقوام کاز بلدت بیادنظر بدهبعد تسویهکن

دخترنازم من وباباجونت بی صبرانه منتظرتیم  از خدا میخوام سلامت وسالم چشماتوتواین دنیا باز کنه   

معمولا میکاپ کار و شنیون کار باید جدا باشه من و همراهام ۱۲نفرشدیم  دوتاشون تا من اماده بشم حاضر شدن رفتن بقیه هم بعدمن رفتن  تا قبل ساعت ۵همه اماده بودن

اره خوب بود..فقط خییلی خیلی زود تموم شد انگار پنج دقیقه بود

همیشه همینطوره من شب قبلش کـحنابندونم بود خیلی خوب بود مراسمی کـبابام گرفت روز عروسی انقدر خسته بودم ب فیلم بردار گفتم فقط تموم بشه سریع

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز