2777
2789
عنوان

دوست دارم بچمو دقیقا مثل شوهرم تربیت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 49 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی من همه جا تورو با این هشتگ دیدم😂😂😂😂

من که فقط دوتا هشتگ زدم تا الان 😁😁

نه-بــــه_هشتـــگ#  🤣

گرگ باش!!! هیچی دیگه همین  منم یه جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی    به من چه اصلا مرغ باش تخم بزار  والا .......لایک و ریپلایم خیلی دوست دارم           
خب هرکی به نظرت شخصیت نرمال ودرستی داره سعی کن به اون شبیه بشه حتما که نباید شوهر باشه😃

آخه ژن پدر قوی تره تا پدر بزرگ.من شوهرم هم قیافش شکل مادرشه هم بعضی کاراش.ولی مهربونیش به باباش برده.مادر شوهرم اخلاقش مردونست اصلا ظرافت نداده همیشه میگه من بیشتر مردم تا زن دعا کنید بچم به اون نَکِشه

سلام.میشه لطفا برای آرامشم تو این دوران و اینکه بچم سالم بیاد بغلم یه صلوات بفرستید؟🌷(در حق هم دعای خیر کنیم خدا زودتر حاجتمونو میده)

به خودت بیشتر شبیه میشه تا باباش. اگه خودتم رفتارت مثل پدرشه مطمئن باش پسرت هم خوب تربیت میشه. من دیدم آدمایی که باباهای خیلی خیلی مهربونی داشتن ولی همه بچه ها مثل مامان بداخلاقشون شدن. و برعکس یه بابا بیخیال و بداخلاق بچه ها مثل مامان آروم و صبورشون شدن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز