خدا خیر پدرشوهر و مادرشوهرم بده هروز که زندگیم میگذره همش میگم واقعا باریکلا به این تربیت.
شوهرم خیلی شخصیت سالم و نرمالی داره.خیلی منطقی و فهمیدست. تو بدترین شرایط هم احساساتشو بدرستی کنترل میکنه همیشه راه درست و منطقیو میره. حتی وقتی من باهاش دعوا و بحث میکنم بازم با صدای آروم و مهربونی بحثو مدیریت میکنه تا اوضاع بدتر نشه هیچوقت آتیش دعوارو شعله ور نمیکنه همیشه منطقی و عاقلانه برخورد میکنه.اصلا تو بحثها منو خرد نمیکنه یا کینه ورزی نمیکنه مثلا یه چیزی بگه از لجش آروم بشه منم داغون بشم اصلا عقده ای بازی در نمیاره به هیچ وجه.چون واقعا تو زندگی هیچ عقده ای نداشته از بچگی تو شرایط و محیط سالم بزرگ شده..شده خیلی وقتها حق با اون بوده ولی انقد برای زنش احترام قائله میگه نه زن دلش نازکه و روحیش حساسه نباید هر رفتاری باهاش داشت.تو هر شرایطی فقط احترام و محبت ازش دیدم.حتی زمانی بخواد بهم بگه یه لیوان آب بده.میگه بی زحمت لطفا یه لیوان اب بده عزیزم
.
شوهرم تک پسره.تو خونشون پدرو مادرش خیلی بهش محبت کردن و با احترام باهاش برخورد کردن همیشه براش ارزش قائل بودن.مامان باباش تو خونشون هیچوقت دعوا و دادو بیداد نبوده هیچ وقت زنوشوهر بهم بی احترامی نکردن.بهم محبت کردن و شوهرمم از بچگی یاد گرفته محبت به زن چجوری باشه.پدرشوهرم خیلی با محبت و مهربونه شوهرمم دفیقا آرامش و محبتو از اون یاد گرفته.
اینم بگم تو زندگی شوهرمو آزاد گذاشتن خودش راهشو انتخاب کنه.شوهرم خودش خیلی درس خون بوده همیشه از لحاظ مالی و شغلی مستقل و موفق بوده.
ولی این اخلاق خوب شوهرم همش از خانواده ای بوده که توش بزرگ شده.خانواده ای که توش عقده و حسادت و بدجنسی نبوده فقط آرامش و محبت و مهربونی بوده.شخصیت شوهرم به جرات میتونم بگم جزو سالم ترین و نرمال ترین آدماست تو وجودش نه عقده هست نه حسادت نه بدجنسی.
منم تصمیم گرفتم زندگیم توش فقط آرامش و محبت و مهربونی باشه تا بچم عادت کنه به رفتار خوب وبراش ذاتی بشه.
بچه ها اینایکه گفتم برای پز دادن نبود خواستم بگم نتیجه تربیت درست چیه.پس هممون که بچه داریم اگه آیندش برامون مهمه از همین الان خوبی و محبت و انسان بودنو بهش یاد بدیم.