2777
2789

همیشه اینجا جواب و کمک خوبی گرفتم..

ببینید من توی صورتم چند جای زخم دارم 

ریزه ولی به چشم میاد..چون عادت به میکاپ هم ندارم...با آرایش پوشیده میشه ولی دوس ندارم آرایش نکنم..

اقدامات درمانی میلیونی کردم بازم دارم انجام میدم..ولی خوب هنوز جاش هست..

چیزی ک منو اذیت میکنه دوست فامیل غریبه هرکس ببینه به خودش همچین اجازه ای میده

ک بپرسه واااای صورتت چرا اینجوریه

من خیلی ناراحت میشم خیلی

همه تو صورتشون ایراد دارن مگه همه بی نقصن؟؟

با اینکه اعتماد به نفسم بالاس ولی داره پایین میاد...

خواهش میکنم یه جواب دندون شکن ک هم جا بره طرف هم احترامم حفظ باشه پیشنهاد بدین

بگو این جای فضول پیدا کنیه😂

منم دو طرف صورتم جای بخیه هست ولی خب اصن اهمیتی واسم نداره چون زندگی من به کسی مربوط نی هرکی هم بپرسه با اشتیاق میگم که چه غلطی کردم که اینجوری شده

حساس_نشو#  

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

تو هم بگو وای سرت چرا اینجوریه بعد اون می گه چه جوری 

تو هم بگو اینجوری که سرت ب کار بقیه اس 

کسایی که می خوان لاغر شن با کالری شماری و سبک زندگی سالم دستا بالا 😄😄😄 هم تاپیک داریم هم گروه تل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کار کردی ک اینجور شد؟ ولی من خیلی حساسم دلگیر میشم

بچه بودم با سر رفتم تو اهن نزدیک بود مغزم بپاچه ولی خب زنده موندم😂😂

همین دیه حساس باشی خیلی اذیت میشی 

من بیشتر وقتا اصن فراموش میکنم همچین چیزی وجود داره تو صورتم

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)
شاید چون برای من تازه به وجود اومد عادت نکردم بهش😔

خب مگه چی شده?

سعی کن عادت کنی چون توهرشکلی باشی به خودت مربوطه نه به کس دیگه والا

شاید چون برای من تازه به وجود اومد عادت نکردم بهش😔

راستش فضولی منم تحریک شد که گفتی تازه ب وجود اومده موضع خودمو تغییر می دم خب فامیلات حق دارن بپرسن البته تو هم حق داری جواب ندی  😊

کسایی که می خوان لاغر شن با کالری شماری و سبک زندگی سالم دستا بالا 😄😄😄 هم تاپیک داریم هم گروه تل
خب مگه چی شده? سعی کن عادت کنی چون توهرشکلی باشی به خودت مربوطه نه به کس دیگه والا

منم موافقم همسرم ک تا یه جایی بهش مربوط میشه یکباااار بهم نگفت چرا

اونوقت مردم فضول ....و بی شعور ب خودشون همچین اجازه ای میدن

من زالو درمانی کردم

جای دندون زالو مثل جوش زیر پوستی قرمز 

بالای گونه هام نزدیک زیر چشمم وجود داره

چون تیرگی زیر چشمم دارم باعث میشه بیشتر به چشم بیاد

بعضی وقتا چه جواب های ساده ای وجود داره اما ب دلیل وضع ذهنی بعد غافل میمونه جالب بود اینم

اره ادم وقتی ناراحته یا عصبانیه معمولا چیزی به ذهنش نمیرسه

یا میتونی بگی مگه این لکه ها شمارو اذیت میکنه‌؟؟

اگر اذیت میکنه وقتی میخوام ببینمتون یه چسب روش بزنن نبینی

یا یه کیلو کرم روش خالی کنم یه وقت اذیت نشی

منم موافقم همسرم ک تا یه جایی بهش مربوط میشه یکباااار بهم نگفت چرا اونوقت مردم فضول ....و بی شعور ب ...

وای واسه جای زالو رفتی میلیون درمان کردی 

من مامانم زالو گذاشت یه ماهه خوب شد 

اصن دست بهش نزن که بدتر میشه 

راستش فضولی منم تحریک شد که گفتی تازه ب وجود اومده موضع خودمو تغییر می دم خب فامیلات حق دارن بپرسن ا ...

چرا حق دارن..

من اگر بخوام بپرسم اول باید ببینم من توی زندگیشون چه جایگاهی دارم آیا من تو زندگیشون انقد مهم هستم ک اجازه همچین سوال خصوصی داشته باشم