2777
2789
عنوان

غربالگری دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب ان تی من خوب بود ولی دکترم حساسع دوباره نوشت

سونو رو که چه جواب خوب باشه چه بد برا همه مینویسن چون توی سونو ان تی یه سری فاکتورا بررسی میشه و تو سونو انومالی یه سری فاکتورای دیگه. ولی ازمایش خون غربال رو دیگه همه دکترا اگر طرف مشکل نداشته باشه نمینویسن مگر اینکه خیلی حساس باشن 

سونو رو که چه جواب خوب باشه چه بد برا همه مینویسن چون توی سونو ان تی یه سری فاکتورا بررسی میشه و تو ...

مال ممن هم سونو هم ازمایش نوشت  دوتا دکتر میرم هر دو هم خوب بود

دخترنازم من وباباجونت بی صبرانه منتظرتیم  از خدا میخوام سلامت وسالم چشماتوتواین دنیا باز کنه   
شما یعنی کلا سنو و ازمایش غربالگری دوم که میگن بین هفته ۱۵ تا ۱۷ هست دکتر گفت نمیخواد بری؟؟؟؟

ازمایش هفته ۱۵ که نمیرم سونو هفته ۱۸ که میرم عزیزم 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
چرا انقدر دیر؟ برا من 2 روزه جواب غربال اولم اومد

سنو انی تی هفته ۱۳رفتم خداروشکر سالم و مشکلی نبود

ولی ازمایش برام جوابشو هفته دیگه گفتن بیا بگیر

اره خیلی استرس دارم و نگرانم

دکترم میگه جواب ازمایشم ک اوردی اگر سنو نیاز بود برات مینویسم

سنوگرافی ها هم اگر نوبت بخوای یه هفته زودتر باید بری نوبت بگیری

.واقعا اذیت میکنن.خیلی نگرانم

سنو انی تی هفته ۱۳رفتم خداروشکر سالم و مشکلی نبود ولی ازمایش برام جوابشو هفته دیگه گفتن بیا بگیر ا ...

نگران نباش گلم. ایشالا که نینیت کاملا سالمه. ولی کاشکی نوبت سونو انومالی رو میگرفتی چون سونو رو همه باید انجام بدن، فقط ازمایش خون هست که ممکنه نیاز نباشه انجام بدی. البته سونو رو باید از هفته 18 به بعد انجام بدی. من میخواستم زودتر سونو بدم چون دکترم داشت میرفت سفر، منشی سونو رفت از دکتره پرسید ، دکتره گفت تا 18 هفتش نشده باشه بعضی فاکتورهارو نمیشه بررسی کرد. برا همین برا وقتی که 18 هفته و 4 روزم میشه بهم نوبت داده

نگران نباش گلم. ایشالا که نینیت کاملا سالمه. ولی کاشکی نوبت سونو انومالی رو میگرفتی چون سونو رو همه ...

پس شما ی سنو تقریبا ۱۲ هفته رفتید 

ی سنو برای ۱۸ هفته میخواید برید؟

درسته؟

پس اون ک میگن بین ۱۵ تا ۱۷ باید برید و نباید دیر بشه برای چیه اصلا اطلاعات ندارم میگن ۱۸ ب بعد میگ ...

نه عزیزم سونو انومالی رو تا 18 هفتت نشده باشه انجام نمیدن چون بعضی فاکتورا مثل ستون فقرات و ... رو نمیتونن بطور کامل بررسی کنن ولی وقتی 18 هفتت بشه همه چیز نینی شکل گرفته و قابلیت بررسی داره. فقط من برا ازمایش غربال دوم خیلی مطمئن نیستم که اونم 18 هفتگیه یا ممکنه زودتر باید انجام بشه. چون من دکترم گفت نیاز به غربال دوم نداری خیلی اطلاعاتی تو این زمینه ندارم

پس شما ی سنو تقریبا ۱۲ هفته رفتید  ی سنو برای ۱۸ هفته میخواید برید؟ درسته؟

اره گلم. یا سونو تو 12 هفته و 4 روز رفتم یکی هم تو 18 هفته و 4 روز. تا حالا هم نشنیدم کسی بگه سونو انومالی رو دکترم گفته انجام نده. چون انومالی از ان تی خیلی خیلی مهمتره، انگشتاش، طول دست و پاش، ستون فقراتش، قلبش و .... رو بررسی میکنن.

من یه بار دکترم رو عوض کردم. دکتر اولیم فقط برام سونو انومالی نوشت. ولی دکتر دومی بهم گفت اکو قلب جنین رو هم انجام بده تا خیالمون از بابت قلبش هم راحت بشه. توی نت که خوندم نوشته کسایی که مشکل ندارن نیاز نیست اکو قلب جنین کنن ولی اگر مادر قلبش مشکل داشت یا تو سونو قلب نینی مشکل داشت باید حتما اکو بشه. حالا منم مشکل ندارم و نینیمم مشکل نداره ولی احتمالا چون دکترم حساسه گفته اکو قلب بکنم