سلام دوستان 😊😊... دیروز ۱۵ سیکلم بود و ظهرش برای بارداری اقدام کردم بعد یه ساعت یهو تخمدان چپم درد گرفت حدودا ۱۰ دقیقه بعدش خوب شدم تقریبا ساعت ۸ شب دل درد و کمر درد پریودی برای ۵ دقیقه اومد و خوب شدم و حدودا ۲ ساعت بعدشم همراه ترشح تخم مرغی شکل لکه کمرنگ صورتی اومد و دیگه هیچی .. کسی لکه لانه گزینی وسط سیکل داشته💝
در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
اخه میدونی من خواهرم تقریبا ۱۶ سیکلش لکه اومد فک کرده بود پریود شده تا ۹ روز همچنان لک بینی داشته ۵ روز بعد موعدش دید پریود نمیشه بی بی چک گذاشته بود که دو خط شده
در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
شما دلیلش رو میدونی ... اخه لک لانه گزینی دیدی ... ممکنه برای تخمک گذاری باشه
راستش من تاحالا نشنیدم تخمک گذاری هم باعث لکه بینی بشه،فقط میدونم معمولا یک هفته بعد از اقدام ممکنه لک لانه گزینی داشته باشی تواطرافیانمون یا لک لانه گزینی نداشتن اگرم داشتن یک هفته بعد از اقدام حالت چند تا لک صورتی بوده،ایشالا که این ماه مامان میشی
اخه منم تا حالا نشنیدم .. تو اطرافیام فقط خواهرمو میدونم ۱۶ سیکلش لکه لانه گزینی داشت ... ممنون عزیز ...
لک لانه گزینی رو همه باردارا ندارن بستگی به زمان لقاح داره اگه زود تخمک گذاری داشته باشی لقاح زودتر انجام میشه،اگه مثل من تخمک گذاری دیرتر اتفاق بیفته لقاح هم دیرتر انجام میشه،من چون دوره هام سی وپنج روزس روز موعدم لک داشتم،ممکنه شما تخمک گذاریت زودتر اتفاق افتاده باشه
لک لانه گزینی رو همه باردارا ندارن بستگی به زمان لقاح داره اگه زود تخمک گذاری داشته باشی لقاح زودتر ...
عزیزم من دوتا سقط داشتم ... تو این ۳ سال و نیم موقع تخمک گذاری اصلا لکه نیومده و برای دوتا بارداریام لک لانه گزینی هم ندیدم .. سیکلام ۳۰ تا ۳۵ روزه ... فقط دیروز ترشح تخم مرغی شکل داشتم
عزیزم امروز ۱۶ سیکلمه .. ماه قبا ۱۹ موعدم با ۵ روز تاخیر ۲۴ پریود شدم ... این ماه دقیق نمیدونم ولی تا ۲۴ منتظر پریودی میشم ... ان شاءالله خبر بارداریت رو بشنوم