2821
2789
ولی تا جایی که من متوجه شدم جداقل پانصد هزار تومن اضافه میشه و به صورت پلکانی هم هست یعنی اونی که حق ...

منم اینجوری شنیدم

چشم ها او را نمی بینند، اما او همه ی چشم ها را می بیند. انعام آیه 103

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای خدا منو بکش همش ۲۶۰ اضافه میشه برای سال جدید 😔

بازنشستگی و بیمه رو هم ازش کسر کن

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
😔😔😔😔😔😔 همیشه قشر ضعیف تو کشور بعد از کارگرا کارمندا بودن 

مخصوصا معلما

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
معلمم

تا حقوقتو گفتی فهمیدم معلمی

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

هیچ راهی نیست

tieori | 20 دقیقه پیش

پا درد شب

a_1a | 21 دقیقه پیش
2791
2779
2792