2777
2789
میدونم من بار اوله دعوت کردم تازه ازدواج کردم بجای تشکر با حالت دعوا بهم گفت چرا نداشتی پنج شنبه اصل ...

میفهمم. من بار اول مادرشوهر جلوی مامان بابام گفت عجیبه یخچال سامسونگ یخ ساز نداره. یخچالمن ما داره

حالا تلافی طوری نیست مهم. اینه حوصله ندارم طعنه بشنوم

من که از اول عروسی یجور رفتار کردم زیاد نمیان و برن. کلا زیاد اهل رفت و امد نیستن. یبار خواهرشوهرم گفت چرا نمیاین. شوهرم گفت خب تو بیا. گفت اووووه اینقدر پول اسنپ بدم بیام شمارو ببینم. اون دفعه که اومدم خونه فلانی(جاریمو میگفت که خونش نزدیک ماست) کلی دادم. یعنی گفت تا اونجا میام خونه شما نمیام منم کلی ذوق کردم که اخی کاریت کردم که تا در خونمون میای خونمون نمیای

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مهمون خانواده شوهر. خب دلم براش سوخت من حال ندارم برا خودم غذا درست کنم

آره راست میگی 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
میفهمم. من بار اول مادرشوهر جلوی مامان بابام گفت عجیبه یخچال سامسونگ یخ ساز نداره. یخچالمن ما داره

من خیلی حرف می شنوم خیلی ولی هیچی نمی گم برای همین شوهرم فکر میکنه اونا خوبن

😍خدایا مرسی😍
من که از اول عروسی یجور رفتار کردم زیاد نمیان و برن. کلا زیاد اهل رفت و امد نیستن. یبار خواهرشوهرم گ ...

مام اصلا نمیان الان ولی انگار رسمشون بود که دعوت کنم گفتم با یه بار همشون بیان و برت تموم شه 

😍خدایا مرسی😍
من با اينكه هروز اداره ام و ساعت ٦عصر ميام خونه خسته كوفته با اين حال از مهمون بيزار نيستم حتي خواهر ...

حتما بهت طعنه و کنایه نمیزنن که عاشق دعوتشون هستی عزیزم 

😢😢
حتما بهت طعنه و کنایه نمیزنن که عاشق دعوتشون هستی عزیزم 

طعنه كنايه كه نه اهلش نيستن

ولي كلا چون كم پيش مياد توو جمع فاميل و خانواده باشم سعي ميكنم اينجوري جبران كنم

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

طعنه كنايه كه نه اهلش نيستن ولي كلا چون كم پيش مياد توو جمع فاميل و خانواده باشم سعي ميكنم اينجوري ...

خب خداروشکر منم زن داداش دارم الان یه هفته ست خونه ی مآست انقدر مادرم باهاش خوبه و همراه که  نگو 

ولی خواهرشوهرای من عین افعی فقط نیش میزنن

😢😢
خب خداروشکر منم زن داداش دارم الان یه هفته ست خونه ی مآست انقدر مادرم باهاش خوبه و همراه که  نگ ...

من خاله شوهرم اينطوريه ولي الان بلدم باهاش چيكار كنم

مثلا يبار پشت سرم حرفاي زشتي زده بود كه دوست دااره تو فضاي مردونه كار كنه و سرگوشش ميجنبه ولي تا ديدمش توو مهموني جلوشو گرفتم گفتم شما اين حرفارو زدي؟گفت نه گفتم اهان حدس ميزدم چون اين خرفا از يه ادم بي شخصيت سست عنصر و بي عقل برمياد بعدم رامو كشيدم رفتم

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

من خاله شوهرم اينطوريه ولي الان بلدم باهاش چيكار كنم مثلا يبار پشت سرم حرفاي زشتي زده بود كه دوست د ...

خوب کردی شوهرت پشتته که میتونی جواب بدی من شوهرم پشتم نیست

😢😢
خوب کردی شوهرت پشتته که میتونی جواب بدی من شوهرم پشتم نیست

مهم نيست اون پشتت باشه يا نه

توام كه نميخواي بي احترامي كني با سياست و با آرامش جوابشونو بده چيزي هم گردن نگير

مهم نيست اون پشتت باشه يا نه توام كه نميخواي بي احترامي كني با سياست و با آرامش جوابشونو بده چيزي ه ...

درست میگی عزیز دلم شاید من چون اول راهم نابلدم سه ماه عقد کردم دقیقاااا سه ماه خون به دلم کردن

😢😢
2790
2778
2791
2779
2792