2821
2789
ممنون اخه اونم هرسال برای من میخره 

خیلی خوبه

منو جاریمم باهم خوب بودیم خدانگذره ازون اشغالایی ک روابط مارو بهم زدن..بعدم ک من حامله شدم جاریم دیگه کلا قاطی کرد و روابط ب سردترین شکل ممکن داره میره جلو.

ب نظدم اگه اهل ارایشه ی پالت رژ بخر یا اگه لباسی دوسداری باشه ازین لباسا ک سرشونه هاش بازه عروسکین بخر...یا نه اگه خوشش نمیاد ی بلوز بخر

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرمپول یاکارت هدیه بهتره من کلن پول دوس دارم بگیرم.کسی برام لباسی چیزی بخره دوس ندارم جز مادرم & ...

اره لباس من به کسی نمیدم میترسم خوشش نیاد

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
خیلی خوبه منو جاریمم باهم خوب بودیم خدانگذره ازون اشغالایی ک روابط مارو بهم زدن..بعدم ک من حامله شد ...

ممنون انشاله رابطتون مثل قبل میشه لباس و میترسم چون سلیقه ها متفاوته

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
ممنون انشاله رابطتون مثل قبل میشه لباس و میترسم چون سلیقه ها متفاوته

کارت هدیه ام خوبه ها

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

منم خیلی با جاریم خوب بودم 

خیلی زیاد میامد خونه م منم مثل احمقا چقدر باهاش مهربون بودم 

سری اخر که میخواست بیاد طبق روال خونه رو تمیز کردم جارو زدم 

بعد که خواست بره چون بچه ش خیلی پفک ریخته بود باز اومدم جارو بزنم 

متاسفانه فرش و بلند کردم جادو پیدا کردم 

به خواهرشوهرم گفتم اونم به جاریم گفت 

جاریم هیچوقت زنگ نزد از خودش دفاع کنه 

الان سه سال بیشتره اصلا ازش خبر ندارم ...

بعدا فهمیدم چقدرررر من ساده م همه رو خوب و مهربون فرض میکنم ...

توی روابطتون متعادل باشید...

خوشگلی یک خانم به:شعور شخصیت حیا  و  طرز حرف زدنشه ...بقیه ش با یه دستمال مرطوب پاک میشه...
منم خیلی با جاریم خوب بودم  خیلی زیاد میامد خونه م منم مثل احمقا چقدر باهاش مهربون بودم  ...

ای وای عجب آدمایی پیدا میشن

ای وای عجب آدمایی پیدا میشن

اره بابا من خیییییلییییی ساده بودم 

الان از خودم حرصم میگیره 

چقدرم‌براش چیز میز میخریدم برا بچه هاش ...

چون دستش خالی بود دلم میسوخت براش...

واقعا الان از خودم بدم اومد...

خوشگلی یک خانم به:شعور شخصیت حیا  و  طرز حرف زدنشه ...بقیه ش با یه دستمال مرطوب پاک میشه...
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792