2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم از شوهرم دیگ هیچ پول نگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 57 پست
مردا همشون یه حس خساست تو وجودشون دادن مادربزرگم میگه زنا ده تا سوراخ داشته باشن فقط باید یکیو به ش ...

وای ن شوهر من اصلا اینطوری نیس.روز اولی ک حقوق میگیره همینجور همش چیزای الکی میگیره ک تا اخر ماه حیرون میشیم

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنی که کرم بخره زن نیست؟🤔 مردا کرم میخرن یعنی؟😑😐 وا

یعنی منظورش اینه زن کرم نخره ارایش نکنه ب خودش نرسه ففط بشینه توخونه کلفتی کنه ...لعنت بهت مادرشوهر عن ک ازروز اول اخلاق پسرتو نگفتی و اومدی خواستگاری لعنت بهت.....همیشه خونه بابام بهترین لباسا میپوشیدم عید ک میشد کلی وسیله مانتو و شلوارشال دوتا دوتا میخریدم حالا هیچی ب هیچی 

اخه هیچی نمیده ک بخوام پس انداز کنم ای خدا

منمممممم مثل تووووام نمیده که پس انداز کنم 

هرچیم لازم دارم خودش باهزاربار تاکید میخره

بعدش میگه میخوای چیکار پولو

عروسی ابجیش 20تومن بهم پول داد برم عروسی گفت کادو هم نده مابا پدرمادرم یکیم روز پاتختی گیر دادم پول بده نداد منم قهرکردم 

هرچی گفت بیا بدم قهر کرده بودم جلو خانوادش باهام دعوا کرد 

دیگه خانوادش میدونن اخلاقشو گفتن گیر نده نمیخوایییم

هرگاه امتداد نگاهت به حرام نرسید شهیدی
مردا همشون یه حس خساست تو وجودشون دادن مادربزرگم میگه زنا ده تا سوراخ داشته باشن فقط باید یکیو به ش ...

بر عکس شوهر من زیادی ولخرجه!!! شدیدا باید کنترلش کنم وگرنه مثلا یه ریش تراش  لازم داره میره از تمام ریش تراش های بازار یکی میخره بعدشم میگه هیچ کردم خوب نبود میده به این و اون... این مدلیه...

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
منمممممم مثل تووووام نمیده که پس انداز کنم  هرچیم لازم دارم خودش باهزاربار تاکید میخره بعدش م ...

من چکارکنم این بهم پول نده ازکجا چیزایی ک میخوام بخرم ای خدا منو بکش 

[QUOTE=83301240] وای ن شوهر من اصلا اینطوری نیس.روز اولی ک حقوق میگیره همینجور همش چیزای الکی میگیره ک تا اخر ماه حیر ... [/Qهمون دیگه برای خرید خونه چیزی نمیگه ولی به من میرسه میگه قناعت کن برا خرید خونه کم نمیزاره به من میگه مقلا مانتو چندماه پیش گرفتی عید لازم نکرده 

منم ازرو نمیرم میگم میییخووااام

یعنی منظورش اینه زن کرم نخره ارایش نکنه ب خودش نرسه ففط بشینه توخونه کلفتی کنه ...لعنت بهت مادرشوهر ...

خیلی سخته عزیزم ولی پررو باش بزار هرچی میگه بگه تو پود بگیر و خرج بتراش هی بگو این میخوام اون میخوام...بالاخره از ده تا ۵ تاشو که میخره

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶

یکی از همکارا عاشق اون یکی همکارم شد ولی خیلی خسیس بود.اولش گف نه بعد زنش شد.بعد ازدواجم همش بهش گف ماشین بخر.نخرید ک گرون شد.اینقدر نخرید ک دوستم بیخیال شد.پسره با دوچرخه جا ب جا میشه.زنشم ک باردار بود و الان بچه داره با تاکسی.حالا این پولا رو میخواد چیکار من نمیدونم!!!

من چکارکنم این بهم پول نده ازکجا چیزایی ک میخوام بخرم ای خدا منو بکش 

خدانکنه 

من بلد نیستم چون همه جیزمو شوهرم میخره

ولی دخترعمه هام میرن با ماماناشون بیرون خرید مثلا مانتوی 150میگیرن میان به شوهرشون میگن 200خریدیم 

اون پنجاهو اون وسط برمیدارن تو هرچیز کوچیکا اونطوره 

خیلی سخته عزیزم ولی پررو باش بزار هرچی میگه بگه تو پود بگیر و خرج بتراش هی بگو این میخوام اون میخوام ...

ن نمیخره عزیزم یه موجود مزخرفیه ک دومی نداره 

خدانکنه  من بلد نیستم چون همه جیزمو شوهرم میخره ولی دخترعمه هام میرن با ماماناشون بیرون خرید ...

اخه این بهم پول نمیده دلمه خودم برم بازار چندتا مِغازه بگردم لباسمو بخرم این چیزیم ک میخوام عین بچه کوچیکا خودش میبرم اولین مغازه باید خریدکنم 

یعنی منظورش اینه زن کرم نخره ارایش نکنه ب خودش نرسه ففط بشینه توخونه کلفتی کنه ...لعنت بهت مادرشوهر ...

عزیزم به نظرم هرچی گفت اهمیت نده بزار غر بزنه غر زدن اخلاق مردهاست بهش بگو به من یه ماهیانه بده شایدیه روز تو سرکار بودی یه اتفاقی افتاد پول لازم شد فقط باسیاست رفتار کن ساده نباش یعنی چی که نمیخام هیچی بخرم  مگه میشه دختر 

میگه خرج نکن رفتم دیروز کرم پودر خریدم اونوقت میگ زنی ک کرم بخره زن نیست بگواخه زن سربزاره زمین بمیر ...

شاید زیاده از حد بخری گلم...

مردا یه خصلتشون اینه که از زن ولخرج.....

چون زحمت میکشن.گناه دارن...

به خرجات نگاه کن ببین چطور خرج میکنی.اگه زیادیه که یجوری کنترل کن اگه نه که شوهرتو قانع کن که این خرجارو هرکسی میکنه و لازمه

اینکه ازش پول نگیری کاره اشتباهیه.عادت میکنه و دیگه شاید ادامه بده به پول ندادن بهت

خداوندا دستانم خالیست و دلم غرق در آرزوهاست...یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان...یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن...
اله همون دیگه برای خرید خونه چیزی نمیگه ولی به من میرسه میگه قناعت کن برا خرید خونه کم نمیزاره به من ...

کار خوبی میکنی.اینقدر تلاش کن ک جرات خرج کردن پیدا کنه.

برا من جرات نمیکنم برم مانتو بخرم هر چندتا ک بپوشم رو میگه بهت میان سریع حساب میکنه.

همینجور خریدای الکی میکنه.الانم میخوام ی بهونه پیداکنم برا عید خرید نکنم ن ک الان همه چی گرون و بنجله میگم .اینقدرم ولخرج خوب نیس دیگه.ادم باید بفکر ایندش باشه