2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اره بیچاره اول كه اومد خونه هیچی نگفت شوكه بوده. بعد خوابید و دستشو گذاشت پشتش و گریه كرد بعدم به با ...

الهی طفلی 

چقدر بده به پسر تجاوز کنن

غرورش تو جوانی له میشه وقتی یادش میاد

ایشالا جوون مرگ بشه اونم با زجر بعد بشین جلوش بهش بخند  خدا لعنتش کنه

خدابهم رحم کرد ازجلو نزاشت وگرنه خانوادم سرمو میبریدن 

هروقت بهت فک میکنم انگار با مَته مغزموسوراخ میکنن...
من جات بودم یجا گیرش نیاوردم جرش میدادم تلافی اون موقع.... دیده چیزی نگفتی وقیح تر شده

نمیخوام کسی بفهمه ابروم بره 

هروقت بهت فک میکنم انگار با مَته مغزموسوراخ میکنن...

بچه که بودیم دوستم یه خواهری داشت که میرفت اینور اونور مارو میبرد که مثلا خانواده اش بزارن الان که بزرگ شدم میفهمم چه خرابی بوده دختره یه عالمه دوست پسر داشت میرفت خونه هاشون 🤨من و دوستمو برد با خودش بعد پا شد با دوست پسرش رفت طبقه بالا من هنگ بودم اصلا یه پسره دیگه اونجا بود مارو تنها گذاشت و رفت پسر که چه عرض کنم مرد بود بعد من یادمه قشنگ عکس زن و بچه اش رو دیوار بود باز من بدبخت نشسته بودم اومد درو قفل کرد و دهنمو گرفته بود باز که جیغ نزنم