2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها بیاین یه سوال دارم لطفا نظر بدید 

به نظرتون مردی که روزای اول آشنایی توی حرفا و‌ درد و دل هاش اشاره کوچیکی به تجاوز کنه ( البته فقط بگه که مثلا توی کودکیش یکی سعی کرده بهش تجاوز‌ کنه ولی نتونسته ) بعد توی بزرگسالی حس خوبی به رابطه نداشته باشه 

میتونه دلیلش همون اتفاق  کودکیش باشه ؟  

قبلی هم که زن وبچه داشت ولباساتو پاره کرد هم. تلافی صحبت کردی... شماره اونو از کجا اوردی

شماره اونو از خواهر دوستم گرفتم اول باور نمیکرد میگفت زن و بچه داره ادم خوبیه دروغ نگو گفتم تو برداشتی مارو بردی جای نامطنعن انقد بی فکری  دیگه زنگ زدم جلوی خواهره زدم رو آیفون و با یارو حرف زدم و خواهرش شوکه شد زن یارو دوست خواهره بود گفت بیا ادبش کنیم واقعا تصمیم داشتم برم به زنش بگم خونشو عوض کرد از ترسش 

بچه ها بیاین یه سوال دارم لطفا نظر بدید  به نظرتون مردی که روزای اول آشنایی توی حرفا و‌ درد و ...

شاید ،بازم میگم ،شاید مشکل جنسی داره مثل شوهر من

که اوایل عروسی بخاطر انزال زودرس از رابطه فرار میکرد و میگفت زوده ...حس خوبی ندارم

شاید ،بازم میگم ،شاید مشکل جنسی داره مثل شوهر من که اوایل عروسی بخاطر انزال زودرس از رابطه فرار میک ...

هوم 

دقیقا این اولا خوب بودااا یعنی شایدم خوب نبود چون من دوسش نداشتم تمایلی نشون نمیدادم اونم هیچی نمیگفت،(دیگه ماهی یکی دوبارم فک کنم از همه بربیاد)  

اوففففف اینقدر ذهنمو درگیر کرده ، رفتم پیش روانشناس مرد ، گفت مشکل اساسیییییی داره ، خودتو نابود نکن 

هوم  دقیقا این اولا خوب بودااا یعنی شایدم خوب نبود چون من دوسش نداشتم تمایلی نشون نمیدادم اونم ...

شوهرتو میگی؟

اگه میگه حس خوبی به رابطه ندارم پس داره از رابطه فرار  میکنه

حالا به هر دلیل

نمیدونم والا 

بازم اگه بود لایک کن بخونم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم