2777
2789
الان میگه 3700 طبیعی 4700 سزارین تازه توسال جدید گرونترم میشه

😃دقیقا همین حرف رو به من هم زد. تو سال جدید گرونتر هم میشه. تا مثلا ما هول کنیم سریع پول رو بریزیم به حسابش. اینقدر ازش متنفرم. هنوز دستگاه پوزشو درست نکرده؟ اون منشی عنترش هموز هستش؟

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
😃دقیقا همین حرف رو به من هم زد. تو سال جدید گرونتر هم میشه. تا مثلا ما هول کنیم سریع پول رو بریزیم ...

اره بابا منشی بداخلاقشو هنوزم داره.الان دستگاه داره ولی ویزیت دیگه با بیمه قبول نمیکنه و ازاد مبگیره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بابا منشی بداخلاقشو هنوزم داره.الان دستگاه داره ولی ویزیت دیگه با بیمه قبول نمیکنه و ازاد مبگیره ...

لعنت بهش. دکتر پولکیتر از این بیشعور وجود نداهر اصلا وجدان نداره نمیگه شاید کسی نداشته باشه پول ازاد حساب کنه. ولی خدایی الکی قرص و دارو تجویز نمیکنه. ولی آزمایشتا زیاد مینویسه یبار برای من عکس رنگی نوشته بود رفتم سنو رنگی بگیرم متسدی گفت مگه تو سونو قبلی شما مشکلی نشون داده بود؟ گفتم نه. گفت پس چرا سونو رنگی برات نوشته گفتم نمیدونم. گفت نیاز نیست رنگی بگیری همین معمولی کافیه. سونو رو گرفتم بردم براش. گفتم کاش میگفتین سونو رنگی واسه چی یود. گفت خواستم اگه حرفی بزنم از روی اطمینان حرف بزنم. براس مهم نبود که ایا من دارم پول سونو رنگی بدم یا نه. 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
لعنت بهش. دکتر پولکیتر از این بیشعور وجود نداهر اصلا وجدان نداره نمیگه شاید کسی نداشته باشه پول ازاد ...

اره میدونم چی میگی.. انقد درامد دارن و غرق پولن این چیزل براشون مهم نیست اصلا