2777
2789
عنوان

امشب شوهرم اشک منو مامانمو دراورد خدا اشک خانواده ش رو دربیاره😢

| مشاهده متن کامل بحث + 10792 بازدید | 311 پست

عزیزم بمیرم برات بیچاره مامانت خدا به شوهرت دختر بده دامادش سرش بیاره یه بار ببینه چقدر درده دختر بزرگ کنه ادم بچه مردم باهاش اینطوری رفتار کنه 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
تورو حضرت عباس قسمت ميدم ب شوهرت يمدت محل سگ نذار دوتا حرف ابدارم بهش بزن 

بخوامم محل بذارم وقتی یاد حرفاشو اشکای مامانم بیافتم دلم ریش میشه 

همین گریه کردن من براش از صد تا فحش بدتره با این وضعم 😢

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین کارو با مادرش کن اگر خواست برابچت چیزی بگیره یا گرفت اوردخونتون پرت کن بیرون ازش عذرخواهی کن بگ ...

هخخخ اون هیچوقت چیزی برا بچه ی من نمیگیره 

بگیره هم انقدر نگرفته پسرم از دیدنش ذوق مرگ میشه 

البته نه تنها اون ها خودمم همینطور میشم 

خدا لعنتشون کنه 😢😢😢

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭

خاک برسرش مرتیکه نفهم .من جای تو بودم به غلط کردن می انداختمش .بعدم لباس بچه به اون مربوط نمیشه که بگه چی بده چی نده .یا بندازس بیرون اگه میتونی یا با مامانت برو تا بیاد به پاتون بیفته

خدایا همیشه هوامو داشته باش😍
یه سوال شوهرت اهل کجاس مادرت کجا؟

گلستان 

خراسان 

هر چی مامانت از شهرستان آورده رو بهش میگی حق نداری بخوری ... تا حرف زدن یاد بگیری هم با من حرف نمیزن ...

میخواد بره 😢😢😢😢 میگم بمون گوش نمیده میگه دیگه کشش ندارم 😢😢😢

مامانت جقدر ساده است 

داماد بايد خودش خرج كنه چشماش در بياد

كارگر بگير وقتي شوهرت نمك نشناس مامانت وظيفه نداره خونه تو تميز كنه

بهش رو نديد عتيقه رو

فردا براي مادرت اژانس بگير بفرست بره شهرشون براي زايمانت هم نياد حتي معذرت خواهي هم كرد اعتنا نياره

ن كادو ن هيچي تو خونه مادرت بهش بي اعتنائي كنه

بهش رو نديد تورو خدا

الانم برو اتاق مامانت بخواب .. شوهرت چیزی گفت بهش بگو تو برو با پول ات بخواب

پیش مامانمم 

اونم با پسرش خوابیده 

ببین بعضی آدما همینجوریَن مثلا یکیو میشناسم که همین مشکلو داره ، مثلا مادرزن با دختر و داماد و نوه میرن بیرون مادره میگه بیابریم برای نوه م اینو بخرم یا به دخترش میگه بیابرات فلان چیزو بخرم‌، بعدش که میخره حالا حرفها و نگاههای مادرزنه شروع میشه که مثلا زن و بچتو من بیشتربهشون میرسم ، وهمیشه هم دختر ناراحته که چیکارکنم نمیدونم طرف کدومو بگیرم☹☹☹ واز یه طرف مَرده هم ازاین به بعدبه مادرزنه میگه نمیخواد شما بخری من خودم میخرم امامادره اصرار وبازم دختره نمیدونه باید چیکارکنه!!!!

جواب اشکای مادرتو اون بیشعورایی باید بدن که ی چیزیو از سر پولداری تو جامعه مد میکنن .کی گفته خانواده ...

بقران شاید باور نکنی 

ولی من سر بچه اولم ک کل سیمونی رو مامانم اینا خریدن 

سر این هم نزدیک یک تومن فقط لباس و اون چیزای واجبش رو گرفتن 

ک شوهرم ی وقت دستش خالی نشه 

بعد اومدم ب مادرشوهرم نشون دادم میگه خیلی خوب شده اینهمه وسایل یک تومن 

ی دونه بچه ک بیشتر ندارن واس تو نخرن برا کی میخوان جمع کنن 😢😢😢

بزرگوار شما شوهر خودت رو بیشتر از ماها میشناسی.بررسی کن آبشخور این حرف شوهرت از کجا میاد اگه از عصبا ...

ذاتش همینه عزیزم 

هر چی گیرش میاد ب مامان بیچاره ی من میگه 😢😢😢

خدا کمکش کنه.بتونه از خرج و مخارج داداشت در بیاد

بابام اینا وضعشون خوبه 

هیچوقت محتاج کسی نبودن 

تا تونستن هم کمک کردن 

ولی خوب این چند ماهه ی وام گرفته بودن ک دستشون یکم خالیه 

چون مثل قبل نمیرسن بهش هار شده 

عزیزم مقصر خودتی. تو این گرونی کی گفته پدر مادرت خرج شما رو بدن. خرجتونو بدن که شوهرت پول رو پول بذا ...

ب جان بچه هام من هزار بار ب مامانم گفتم نگیییییر 

ی سوزن راضی نیستم بگیری 

ولی خوب میگه ی دونه نوه ک بیشتر ندارم واس دل خوشی خودم میخرم 

دیگه امشب پیش شوهرم گفتم اگع ببینم ی سوزن هم گرفتی اوردی واس این خونه وادماش همونجا جلو چشمات انیشش میزنم