2777
2789
عنوان

مرمری ام:اینم کادو روز زن من😍😍××عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 31263 بازدید | 576 پست

واااااای خدا چرا بعضیا اینقدر حسودن 

یه چیزی هست میگن فکر کنم تنگ نظر یا همین جور چیزا بود 

بابا واقعا خجالت داره حاضرم شرط ببندم اگه اون عده ای که اومدن حسودی کردن خودشون هم کادو گرون میگرفتن میومدن تاپیک میزدن

تازههههه اگه من بگم کادو چی گرفتم که مطمئنم اون عده سکته ناقصو میزنن😂😂😂😂

خدایی زشته این رفتارا من هروقت تاپیکی میبینم که میگن کادوی همسرم و از این جور چیزا میرم توش میبینم خدا وکیلی خیلیییییی خوشحال میشم واقعا از ته دلم ارزوی خوشبختی میکنم واسشون

خلاصه که سرتونو درد نیارم

حسود_نباشیم#  

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               

استارتر عزیزم اول اینکه مبارکت باشه انشاالله به خوشی استفاده کنی😍😍😍

دوم اینکه واست ارزوی بهترینا رو دارم❤️❤️❤️

و در اخر😂

انشالله سری بعد بهترشو کادو بگیری😂😂😂🥰🥰🥰🥰

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااااای خدا چرا بعضیا اینقدر حسودن  یه چیزی هست میگن فکر کنم تنگ نظر یا همین جور چیزا بود&nbs ...

نه نگو كادو چي گرفتي ميخواي بعضيا از شدت حسادت راهي بيمارستان بشن😹😹

نه نگو كادو چي گرفتي ميخواي بعضيا از شدت حسادت راهي بيمارستان بشن😹😹

وای نه اصلا قصد ندارم بگم وقتی واسه اویز اینجوری میکنن دیگه چه توقعی میشه داشت😱😱😱😱😱

وای نه اصلا قصد ندارم بگم وقتی واسه اویز اینجوری میکنن دیگه چه توقعی میشه داشت😱😱😱😱😱

من عكس انگشتر گذاشتم بخدا انقدر حرفا زشتي زدنو انقدر تاپيك زدن راجعبم كه شاخ دراوردم يارو ميگه لابد شوهرت خيانتكاره كه انقدر هواتو داره 😂😂🤭🙄

من عكس انگشتر گذاشتم بخدا انقدر حرفا زشتي زدنو انقدر تاپيك زدن راجعبم كه شاخ دراوردم يارو ميگه لابد ...

یا ابرفرض خیانت کار😳😳😳😳

اره عزیزم یه عده خیلی حسودن خب دلیل نداره چون ندارن بخرن چشم نداشته باشن کادو یکی دیگه رو ببینن

واسه همینه که من هیچوقت تاپیک واسه کادوهامو خریدام نمیزنم اصلا حوصله حسودا رو ندارم😬😬😬

یا ابرفرض خیانت کار😳😳😳😳 اره عزیزم یه عده خیلی حسودن خب دلیل نداره چون ندارن بخرن چشم نداشته باش ...

افرين ،منم ديگه دستمو داغ كردم كه نذارم ولي خوشحال ميشم همچين تاپيكايي ميبينم

افرين ،منم ديگه دستمو داغ كردم كه نذارم ولي خوشحال ميشم همچين تاپيكايي ميبينم

اره گلم دیگه وقتی بزنی باید منتظر عواقبشم باشی😂😂

منم همینطور خیلی کیف میکنم😍😍😍😍