2777
2789

ببین عکس خیلی تار و ریزه خوب نمی تونم بخونم . اگر مورد ( حتی مورد بی اهمیت مثل جسم خوش خیم مثل فیبروآدنوما یا کیست ) باشه اونو پر رنگ تر می نویسه . وقتی می ری تصویر برداری اگر مورد مشکوک باشه بهت توصیه می کنن حتما پیگیر شو و پشت گوش ننداز . اون عدد آخر هم برات صفر نوشته که معنیشو گذاشتم

گفته میکروکلسیفیون مشکوک وجود ندارد. اگر توده سرطانی باشه کلی میکروکلسیفیون های ریز ریز تو تصویر هست . اگر تا تعداد کم باشه اشکال نداره . اما نیکروکلسیفیون های متعدد نشونه سرطانه . که شما نداشتی . هیچ چیزی رو هم پر رنگ ننوشته . ولی با این وجود دکتر برو و پیگیر شو .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی سونو و مامو دادن به سه چیز توجه کنین

1 - لحن دکتر سونوگراف و توصیه هایی که می کنه 

2 - چیزایی که پر رنگ نوشته ( البته خوش خیم ها رو هم پر رنگ می نویسن . پر رنگ نشونه سرطان نیست . نشونه یه چیز غیر عادیه . مثل کیست . که می تونه بی ضرر باشه ) 

3 - عدد  BIRADS در خط اخر گزارش

ماموگرافی تشخیصی دو طرفه  . توده در سینه چپ . 

بافت سینه به طرز ناهمگون دانسیته و متراکم  است که می تواند به علت وجود جسم های کوچک در آن باشد .

یک پاتولوژی نامتقارن غیر طبیعی در قسمت  UOQ سینه چپ هست که نیاز به سونوگرافی دقیق برای تعیین کانون ضایعه هست . 

میکروکلسیفیون های مشکوک مشاهده نشد. 

نتیجه

بافت سینه به صورت ناهمگون متراکم است با اسیمتریک غیر عادی در عمق   

UOq

سینه چپ که نیاز به سونوگرافی دقیق دارد.

بخشید ترجمه خیلی ضعیف و غیر علمی بود . من فهمیدم بافت سینه همگون و یکنواخت نیست و ناهمگونی داره یه چیزی هم در سینه چپ دیده . قطعی نتونسته نظر بده و نیاز به بررسی بیشتر داره . نگران نباش . حتما اونقدر کوچیک بوده که حتی ابعادشو ننوشته