2777
2789
عنوان

برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 19 پست

چهار شب با برادر شوهرت تنها باشی😳 . اصلا پیغمبرم که باشه  آدم سختشه ، خیلی بد میگذره  

اگه  شوهرت اینقد بی منطقه که همچین چیزیو قبول کرده  شما از خونه برو جایی بمون، خونه مادری ، خواهری ، برادری

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

وای درکت میکنم سر من اومده به زبون خوش بشوهرم گفتم من سختم داداشت همش خونه ما باشه اونم گفت کاری نمیتونم بکنم داداشمه دیگه روم نمیشه من قشنگ زنگ زدم مادر شوهر ه بهش گفتم اونم زبون درازی کرد و گفت فک کن داداش خودت منم بهش گفتم همینجوری که تولید کردی بیا جمعش کن تا فرستادمش رفت

میشه دعا کنی به خواسته دلم برسم  ؟   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم کم محلی زشته. به شوهرت بگو اگه خودت حداقل همه شبا بودی من از خدامه بود به داداشت خدمتی کرده ب ...

دوست عزیز چرا از خدام باشه وقتی شوهرم خونس اونم باشه  ...آخه میدونی شوهرم بلد نیست تعادل برقرار کنه ...وقتی یکی از اعضای خانوادش میان خونمون اون خیلی نسبت بهم بی توجه میشه بهم همش امرونهی میکنه...موقع خواب کلی بعد ازمن میخوابه همش باهاش سرش توگوشیه ولی وقتی تنهاییم از فرط خستگی ساعت ده نشده جلو تلویزیون خوابش میبره...دلم میگیره از کاراش دیشب مجبورش کردم زنگ به زنه به مامانم و مامانش تبریک روز مادر بگه ولی به خودم چیزی نگفت...روی خودش هم نگذاشت...وقتی از خونه میرم بیرون اصلا زنگ نمیزنه ببینه رسیدم یا نه ولی واسه داداشش تا میره دقیقه به دقیقه زنگ میزنه ....

چهار شب با برادر شوهرت تنها باشی😳 . اصلا پیغمبرم که باشه  آدم سختشه ، خیلی بد میگذره   ا ...

نه اتفاقا نباید بره و زمین رو واسه اونا خالی کنه که اونا راحت باشه شاید شیطون کولش زد یکی رو آورد خونه  البته ببخشیدا احتماله

میشه دعا کنی به خواسته دلم برسم  ؟   
دوست عزیز چرا از خدام باشه وقتی شوهرم خونس اونم باشه  ...آخه میدونی شوهرم بلد نیست تعادل برقرار ...

عزیزم منم می‌دونم تو از خدات نیست، ولی متاسفانه شوهرت ظاهراً افراطی هست و اگه مستقیم بگی به داداشت بگو بره باهات بد میشه حتی ممکنه لج کنه. واسه همین با پنبه باید سرشو ببری