2777
2789
از حرصم گفتم خخخ    اره بخاطر پول پرستی اینکارو کردن  خود دختره پول پرست بود الان مث ...

خوب اینطوری بیچاره پسره واقعا،دختره تکلیفش با خودش معلوم نیست،ناراحت نشی ولی پایه زندگیشو بد بنا کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم سوخت

درسته ماشین مدل بالا زیر پاشه و سفر های خارجه و بهترین خوراک و..... ولی ب هیچی نمی ارزه ادم شوهرشو نگا کنه غصه بخوره   دائم با پسرای دانشگاه و شوهرای فامیل مقایسه کنه و حسرت بخوره و خجالت زده بشه  و....   من ازدواج کرده بودم داشت میمرد   اومدن گفتن فلانی داره از حسادت میمیره که چرا همچین پسری اومده سانای رو گرفته فکر نمیکردم همچین پسری سانای رو بگیره و......       شوهر من ماشالله خوش اندام و قد بلند و خوشگل و جوون     ولی شوهر اون قد کوتاه و بسیااار چاق و بدون مو(کچل)  و....    من قیافم معمولیه

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
خوب اینطوری بیچاره پسره واقعا،دختره تکلیفش با خودش معلوم نیست،ناراحت نشی ولی پایه زندگیشو بد بنا کرد ...

اره وقتی تو گوشیش عکس پسرا رو دیدم و تلگرامشو که لیستش فقط پسرا بودن دیدم خیللللی ناراحت شدم (شوهرش از اوناییست که از گوشی سر درنمیارن فقط سرشون تو کسب و کار بازاره) نمیدونستم چیکار کنم  ب کی بگم یکم نصیحتش کنه   دیگه انتخاب خودش بوده  الان گناه داره شوهرش   دلشو نشکنه   بعد دو هفته یادم رفت گفتم انشالله خدا خودش کمکشون میکنه من ب کی چی بگم شر میشه

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
اره وقتی تو گوشیش عکس پسرا رو دیدم و تلگرامشو که لیستش فقط پسرا بودن دیدم خیللللی ناراحت شدم (شوهرش ...

حالا اینو ببینیم

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂
اره وقتی تو گوشیش عکس پسرا رو دیدم و تلگرامشو که لیستش فقط پسرا بودن دیدم خیللللی ناراحت شدم (شوهرش ...

حالا اینو ببینیم

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂