امروز به شوهرم گفتم شب به مادرت اینا بگو بیان شام دور هم باشیم بعد اونم رفت با خوشحالی بهشون گفت اونا گفتند که قراره زهرا بیاد.زهرا خاهرشوهرمه..اگه شام نموندن میایم اگه موندن غذاتونو بذارید یخچال واسه فردا که بیایم.به نظرتون بی ادبی نیست؟شاید فراد نخام دعوت کنم
والا چی بگم. خانواده شوهرن دیگه. دعوتشون نمیکنی حرف درمیارن. نمیکنی یه جور دیگه حرف میزنن.خب این بنده خدا هم تدارک دیده. آدم ناراحت میشه. به خاطر دخترش دعوت پسرشو رد میکنه. خب خیلی زشته. بعدشم این چه عادت مزخرفیه که همه میخوان با هم برن خونه همدیگه. شاید کسی راحت نباشه. مگه مادر شوهرها با دخترها شون جم میشن به عروس میگن.
حالا مادر شوهر من خونه دخترها ش خیلی میره. ولی میگه عروس باید دعوتم کنه. یعنی تا دعوت نکنی محاله خونه ت بیاد. مگه اینکه رو تخت بیمارستان باشی. بعد جالبه دعوتشم میکنی میگه باید دخترها و دوتا عروس دیگه رو هم دعوت کنی. روی هم میشن بیست نفر. خب شما قضاوت کنید این اسمش آزار نیست پس چیه؟ جالب اونجاست که من ده سال عروسشونم یک بار فقط یکبار بچه هاشو دعوت نکرده دور هم جمع شن. بچه ها باید هر هفته برن سر بزنن تازه اگه دیر ب دیر هم برن ناراحت هم میشه. ولی خودش سالی یکبار یا دوبار از طرف پسرهاش دعوت میشه میاد