2821
2789

خدا مادرتو رحمت كنه عزيزم

انقدر عمق غمت زياده كلمه اي براي همدردي پيدا نميكنم

ولي اينكه بقيه خوشحالن يا قدر مادرشونو ميدونن قطعا نبايد تو يا كسي رو ناراحت كنه يكم حرفت غير منطقيه

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از دیشب تا حالا گریم بند نمیاد😢😢 پارسال این موقع مادر داشتم،کنارش بودم،هدیه واسش گرفتم..... ا ...

وای خاله منم یه ماه پیش فوت کرد دخترش به مامانم شب زنگ زده بود چقدر حرف زدن گفت دلم گرفته مامانم نیست😢

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
خدارحمتش کنه عزیزم  مامان منم تازگیا فهمیدیم روی ستون فقراتش غده بدخیم داره پاهاش فلج شده دکتر ...

وای خدایا

خدا شفاش بده😢😢

بی مادری یه درد بی درمونه که از درون آدمو نابود میکنه

یه دفعه پیر میشی😢😢

خدا ب مادرت عمر باعزت و طولانی و همراه با سلامتی بده

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
از دیشب تا حالا گریم بند نمیاد😢😢 پارسال این موقع مادر داشتم،کنارش بودم،هدیه واسش گرفتم..... ا ...

اااااای جانم خدا رحمتش کنه و به دل تو ام صبر بده،  هیچ کس جایگزین مادر نمیشه ولی اگه خواهر یا خاله داری برو پیشش امروز شاید دلت یه کم آروم شد،  عزیزم راهی که مامانت رفته همه دیر یا زود میریم و به اونا ملحق میشیم فقط باید سعی کنیم تا هستیم خوب باشیم ،  الان مامانت خیلی بیشتر از زمانی که زنده بود به تو احتیاج داره بهترین هدیه اینه که امروز براش قرآن بخونی و تمام کارهای خوب امروزتو به روح مامانت هدیه کنی و مطمئن باش مامانت بهت لبخند میزنه و برای آرامشت دعا میکنه

وای خاله منم یه ماه پیش فوت کرد دخترش به مامانم شب زنگ زده بود چقدر حرف زدن گفت دلم گرفته مامانم نیس ...

امروز هواشو داشته باشید

امروز هر کی بی مادره داغونه

دلش میخاد با یکی درد و دل کنه

دلش سنگ صبور میخاد

بذارید گریه کنه سبک شه

بهش بگید سخته و درکش میکنید😢😢

خدا مادرشو رحمت کنه و به دل بچه هاش صبر و آرامش بده😢

عزیزم😔خدا رحمتشون کنه

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

اااااای جانم خدا رحمتش کنه و به دل تو ام صبر بده،  هیچ کس جایگزین مادر نمیشه ولی اگه خواهر یا خ ...

امروز بعد از ظهر قراره هممون سر مزارش جمع بشیم😢😢

امروز هواشو داشته باشید امروز هر کی بی مادره داغونه دلش میخاد با یکی درد و دل کنه دلش سنگ صبور می ...

قربونت عزیزم همچنین خدا مامانت رو با حضرت زهرا همسفره کنه امروز

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
منم خیلی از دیشب دلم گرفته بغض بدی دارم. دلم میخاد لااقل سر خاکش می‌رفتم بلند بلند گریه میکردم کسیم ...

خدا رحمتش کنه

روحش شاد 

خییییییلی سخته خییییییییییییلی

میفهمم چی میگی😢😢😢😢

دوست دارم از این خواب مسخره بیدار شم و بازم مادرم کنارم باشه

خنده هاشو ببینم

باهاش حرف بزنم و جوابمو بده

چقدر با عکساش گریه کنم؟!

دلم صداشو میخاد 

دلم عطر تنشو میخاد

دلم ماااااااادر میخاد😢😢😢😢😢😢