2777
2789
عنوان

کمکم میکنید...😞

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 28 پست
ابجیمو ندیدی ک بچه آورد جهنم اومد جلو‌چشاش 

موقع ب دنیا اومدنش همه جهنمو میبینن😁 ولی بعدا فراموش میشه!یعنی امیدوارم فراموش بشه😒 

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با یه دکتر صحبت کن که با دفترچه بیمه  سز کنه. حالا خیلی زوده از الان فکرشو میکنی. تا اون موقع شاید یه موردی بود اصلا خودشون سز کردن. مثلا جنین بریچ باشه سز میکنن و ... از الان استرس الکی به خودت نده

دخترم تمام زندگیمه🙆
کی گفته بعدش انقدر بخیه میخوری که نمیتونی بشینی

مگ با سز بخیه نمیخوری؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

بابا شاید تا موقع زایمانت شرایطتت اصلا طوری بود که سز شدی‌ 

از همین حالا نگرانیت بی مورده

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*  

تازه خیلی ها دیدم رفتن پیش روانپزشک کولی بازی درآوردن خودشونو زدن به دیوونگی که می‌ترسم از زایمان طبیعی و... 

اونم نامه داده که این خانوم فوبیای زایمان طبیعی داره از لحاظ روحی نمیتونه طبیعی زایمان کنه باید سز بشه 

ولی الان دیگه به نامه روانپزشک زیاد اهمیت نمیدن 

خز شده

ولی دیسک کمر رو احتمال زیاد جواب میده

مگ با سز بخیه نمیخوری؟

چرا میخوری ولی طبیعی هم درد میکشی هم تو اون جای حساس بخیه میخوری البته من موافق زایمان فیزیولوژیک هستم به شرطی که جسم و روح زن آماده اون درد باشه

عزیزم طبیعی اسمش روشه دیگه ....من چند روزه زایمان کردم بااینکه زایمان فوق العاده سختی داشتم ازپسش براومدم خداروشکر...منم آدم ترسویی هستم خدایی جفتشم وحشت داره چه طبیعی چه سزارين. ...ولی میگذره خدا کمک میکنه بعدش هم آنقدر شیرینه همه ذوق دارن بهت روحیه میدن اصلا یادت میره چی بهت گذشته